Jump to content

Ignatio

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena - Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ignatio pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. Sveiki, Klausimas apie "padkačkos" slėgį. Koks jis turi būti? Sprendžiu problemą, kad t16 kartais neturi aštrumo, davus maximum apsukas, ima išmest mėlyno dūmo tarsi oras sistemoj būtų, neima apsukų. Pamatavau žemo slėgio kontūro slėgį, tai jis nestabilus, tai 0.5bar, tai 1.5. Davus apsukų, manometro rodyklė labai šokinėja, tada krinta galia. Dirbant nedideliais sūkiais slėgis šokinėja, tai pakyla iki 1,5 bar, tai ima ir nukrenta netoli 0. Gal kas susidūrėt, išsprendėt tokią problemą ir turit patarimų?
  2. Galima plačiau? Kaip ten tada persidaro viskas? Kas dedasi vietoj jo?
  3. Okey, supratau mintį. Reiks tada bandyt konstruot perėjimą kažkokį, kad manometrą pasijungt.
  4. O kas persidaro? Ar keičiamos į T16/25?
  5. Na, šitą suprantu, kad atsiranda papildomų kintamųjų, tokių kaip forsunkės, jų atsidarymo slėgis. Bet, pradžioj bus bent aišku ar nesikuria del kuro nebuvimo ar dėl kažkokių kitokių priežasčių. Bet kaip jau minėjau ankščiau, sukant jokio dūmo nebuvimas, kažkaip vistiek siejasi su kuro nebuvimo tuo momentu.
  6. Aš galvoju paprastesnį testą pradžioj padaryt. išsukt forsunkes, pakabint ant vamzdelių ir prasukt starteriu. Jei nepurškia kuro prie pilno gazo - kaput plunžeriui/-iam.
  7. Ar tikrai dėžė žviegia? Nes man toks vaizdas, kad jame pagrindinis žviegimas iš bortinių pavarų eina...
  8. Degimo kampo netikrinau, bet sukant starteriu net balto/pilkšvo dūmo nemeta, kas man sufleruoja, kad kuro prie sukimo starteriu nėra visai, net jei ir gazas pilnas.
  9. T25, mano nuomone, nebus taip gerai, kaip pvz dyzelinis automobilio variklis. T25 motoras lėtaeigis, o RS'o aukštasūkis ir visa transmisija pagal jį, tai įdėjus t25 motorą bus labai lėtas. Aš turiu vieną RS'ą su VW 1.6D motoru, tai liuks važiuoja. O šitą, apie kurį kalbu, tiesiog įdomu išlaikyt originaliame stovyje. Plius, pačiam įdomu pasikapstyt po tokią, sakykim, antikvarinę techniką
  10. Sveiki, Kas liečia schemą, noriu tik sandarą pasižiūrėt ir iš kurio galo ardosi, reikalui esant. Plunžerių kodų reikia, nes turiu įtarimą, kad nesikūrimo priežastis gali būti išdilę plunžerinės poros. Suk kiek nori, be eterio neužkursi, tik biški purkšteli, apskukos biški šokteli ir po truputį ima griebt ir užsikuria. Bet čia dar ne viskas. problema su apsukų palaikymu. Apsukas laiko kaip tik netingi, vienąkart ant pusės gazo sukasi kažkur apie kokius 2500 rpm, kitąkart vos ant laisvų pupsi. Pagaut momentą, kad laikytų apsukas stabiliai gana sunku, jei padarai žemesnes apsukas, po truputį ima jos kristi, kol užgęsta visiškai. Ir paskui vėl be eterio neužkursi. Įtariu plunžerinių porų išdilimą, nes "padkačka" veikia gerai, gazo mechanizmas ties plunžerių mazgu vaikšto lengvai, davus staigiai gazo net ir jau pradėjus gest, apsukos šoka aukštyn žvitriai, tik va palaikymas apsukų problematiškas žemuose ir vidutiniuose sūkiuose, laikant aukštas apsukas, jos stabilios, nei didėja nei mažėja. Gal dar kokių minčių?
  11. Veikiantys ar tik kaip dalys? Kokia vietovė?
  12. Sveiki. Ar dar yra gyvų? :) Gal kas turite RS manualą ar detalių katalogą? Galbūt ten būtų 2KVD variklio plunžerinių porų kodai? Labai pagelbėtų :) Ir dar - gal manuale yra išscentrinio apsukų reguliatoriaus schema?
  13. Reikėjo atsukti visą tą rankovę nuo dėžės, nes pasirodo ant pusašio užfiksuotas stabdžių būgnas ir kitaip neišsitraukia...
  14. Sveiki, rs gerbėjai. Pagelbėkit. Kaip nusiima šoninė pavara? Visus laikančius varžtus atsukau, pavara kilnojasi, bet išsitraukt neketina. Tarpas tarp pavaros korpuso ir rankovės nuo dėžės atsirado, bet ištraukt nesiduoda. Jėgos naudot nenorėjau, kad ko nesulaužyt. Patarkit. Ačiū.
×
×
  • Create New...