Jump to content

Zuikutea

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Seduva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zuikutea pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sumokejau virs 3000eur del valandu nepamenu po kiek valanda kainavo ar 50 +pvm ar jau su pvm tai ir valandu kiekis gali buti kad skiriasi nes suma dalinau is valndos ikainio. O kaip suprantu esi patyres toje srityje tai paklausiu pacio o gal posukio davikli galima butu suderinti su elektriniu vairu kad matytu kokioje padetyje yra ratai ir nebeliktu lauko galuose to vairo makalavimo? Nes kiek domejausi nebera akcijos hidraulinio paruosimo komplektams tai db ta suma jau gautusi nevaikiska. Aciu uz atsakymus.
  2. Na va cia ir ta norejau parasyti kad kai tvarkiau varikli 6930 Dojus agro servise tai man prisksiciavo 60 valandu nors po dienos skambino kad jau galva isvezem karteri nusiimem dalys jau vaziuoja. Nu ir prasidejo paskui kiek dienu neatidave jiems galvos tiek ir skaiciavo dienu kad ale jie remontavo. Nors zinau is patirties kad 20 valandu tokiems darbams daugiau nei reikia. O tos preliminarios darbo valandos tai kazkoks briedas nes maziau jau niekada nebuna nebent tik i virsu. O jei uzsisakytum tokia paslauga savo dirbtuvese manau nereiketu ir 8 darbo valandu tokiam darbui. Tai db esminis klausimas ar galima suderinti John Deere navigacija su kito gamintojo automatiniu paruosimu?
  3. Tai kaip supratau is specu paciam geriau nedaryti?
  4. Aciu uz perspejimus traktorius neturi paruosimo. O 750 trimblei tai kai pasirenki programa ir taves dar karta klausia ar tikrai norite sios operacijos. Ir kol pasirenki a b tiese gali isvesti is kantrybes tie klausinejimai. O jei per diena reikia 10 lauku pakeisti tai kartais net nebejungiu nes ilgiau uztrunki kol susivedi nei tarkim isdirbti lauka.
  5. Tai tokiu klausimu tada tai jei gerai Jus supratau kad tie kurie turi automatinio vairavimo paruosima pagal Jus jie po 3000 valandu visi desis elektrinius vairus nes nebeis sukalibruoti? Na o tokiu klausimu o jei 3000 valandu pradirbi su besimakaluojanciu vairu tai jau traktoriui nk nenutiks nei kolonkei nei siurbliui nei kitiems mazgams? Manau su besimakaluojanciu vairu tarp koju kuris erzina su savo garsu daugiau zalos pridarys nei hidraulinis skirstytuvas kuris turi rysi su ratu padetimi ir kuriam nereikia makaluoti pirmyn atgal aktyvavus autopilota. O del Trimbles turiu ir 750 tai ji paprastesne tik erzina kai atvaziuoji i lauka ir reikia 15 zingsniu padaryti kol gali pradeti dirbti.
  6. Jei tas kolega esu as tai as to neirodinejau kad Jd to nera o tiesiog rasiau kad Trimbleje jis nera integruotas o statomas atskirai.
  7. Jei gali butu gerai kad paziuretum Fendt 828 scr profi
  8. Fendt 828 siemet 5 metai 2500 valandu. Tai kad vien hidraulio pajungima 20 valandu skaiciuoja o tai jau 1000 +pvm eur. Mano rankos ir ne is subines isauge tai tuos kelis stucerius pajungsiu ir pats nes kiek suprantu kai perki hidraulio komplekta perki viska slangas stucerius ir t.t. netikiu kad tarkim Ivabalte ar Dojus ar dar kas stsisedes skaiciuos debetus kiek pro ta stuceri praeina tepalo pro tam tikra laika nes juk ir hidraulio nasumai nevisu traktoriu vienodi o ir jei tai butu lb svarbu manau nereiketu posukio daviklio kuris ir mato kiek pasukta ir kiek reikia atsukti. Ir aplamai kazkokie visi kosmonautai pasidare 6930 jd kele galva nes del gamyklonio broko susesdavo gilzes tai priskaiciavo 50 valandu tai vien uz darba 3000 eur kas tai yra nesuvokiama ka 50 valandu reikia daryti.
  9. Kai klausiau sake apie 2000 tik nzn ar suprato kad Fendt mat turiu ir JD.
  10. Jau to vairo nori ne Tu vienas tai jei isidesiu tikrai parduosiu kuris auksciausia kaina siulys
  11. Ivabaltes klausiau tai jie taip nevaikiskai uzgiedojo tipo padaro kaip is gamyklos tik dediesi savo antena ir vaziuoji mat mano traktoriaus terminalas yra kaip navigacija tik truksta paruosimo tai prase apie 10000 eur. Bet cia buvo ant greituju ir nzn kas ten tiek gali kainuoti. Nes apart voztuvo posukio daviklio ir laidyno nk daugiau nereikia.
  12. Ka pavyko surasti cia blokas kiek kitoks nei maciau gyvai. Danfos prekiauja tuo geriu gal butu pigiau.
  13. Gal turi ta instrukcija kad perziuret kas ir kaip?
  14. Domejausi nieko ten baisaus nera 5 slangos ateina i hydraulio bloka kuri pats pastatai. 2 vairo cilindrui 2 uzmaitinimui ir 1 kad atjungtu pajudinus vaira. Ir visos slangos jungiasi per trisakius kuriuos turi susideti. Tik va klausimas kaip su laidynu ar tinka nuo vairo ar reikia kazmokio spec ir ar reikia suzenyti navigacija su auto paruosimu ar pats matys.
×
×
  • Create New...