Jump to content
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Ariogala

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

[email protected] pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, artėja pavasaris. Planuoji skiepyti savo turimą triušių fermą. Skiepyti planuoju nuo miksomaktozės ir maro (dvivalente). Noriu išgirsti jūsų paratimą. Pas mane yra įvairaus amžiaus triušių, kad skiepyti galima nuo 2,5 mėn tai žinau, tačiau ar galima skiepyti besilaukiančias ir žindančias pateles????
  2. bautronis.andrius@gmail.co

    Kergimas

    Sveiki, Noriu išgirsti jūsų patarimą. Gal teko susidurti su tokia situacija. Triušė puikiai leidžiasi, patinas krenta pora kartų (patinas patikrintas, turi jau pridaręs vaikų). Po 4 dienų dedu patelę pas patiną, o ji vėl leidžiasis su azartu. Ar gali būti, kad leidžiasi, o pasilikus po pirmo leidimo? Ir su kitom panaši situacija..... Niekada seniau netikrindavau. Pasitikėdavau. Palikdavau savieigai. Paskaičiau forumiečių, kad reikia tikrinti, o dar net išsigandau, kad kiek kartoju, tiek leidžiasi...
  3. bautronis.andrius@gmail.co

    Kergimas

    Sveiki. Esu pradedantis. Šalia "kaimietukų" įsigijau hilų veislės patelių. Šiuo metu joms 2,5 mėn. Kada galiu jas kergti? Ar geriau kergti su hilų veislės ar kergti su kaimietuku. Tikslas mėsos kiekis ir prieaugis.
×
×
  • Create New...