Jump to content

karolynas

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario karolynas paskelbtas turinys

  1. karolynas

    Šilauogės

    manau, kad tikrai nereikia.
  2. karolynas

    Šilauogės

    mulciavimui geriau zieve ar pjuvenos ar ju miksas? kiek storio reiketu?
  3. karolynas

    Šilauogės

    bluecrop vis lapai raudonuodavo, uogos beskones buvo. na tai nedengsiu pagalvojau, gal nenusals nes pas mane kalnas labiau ir silta vieta, vynmedzius tik apdengiau. rekos uogos nebuvo dideles, greitai noko, manau ne per daug bus ziedu, nors skaiciau negenint krumo tai uogos mazeja. neperdaug bus tu uogu manau, bus kur det
  4. karolynas

    Šilauogės

    Chandler, antrais metais dave tik 15 uogu, neduoda nauju ugliu is po zemes, auga ir medeja labai gerai, uogos didziules, vos ne iki 3 cm. Goldtraube, turi vos juntama juoduju serbentu prieskoni, del to man labai patinka, o kitu uogos panasiai vienodo skonio. Nauja Reka vietoj Bluecrop pasodinau Patriot, auga i ploti Reka, auksciausia is visu, man labiausiai patinka Toro, krumas maziausias is visu, ziedu nedaug, nebesodinciau. Nors gali buti kad mazai ziedu nes leidau 4 naujiem ugliam leist augt praeitais metais, ir siais metais jie gali daug paaugt ir kitais metais bus daug uogu.... daug durpiu gerai dregme islaiko todel nelaistau, praita vasara laisciau tik 2 kartus per karscius kai ilgai nelijo, manau per arti susodinau krumus, nors kolkas netrukdo.
  5. karolynas

    Šilauogės

    jau 4 dienas nebuvau prie ju, bet jau tada beveik zydejo, na o jos prie pietines pastato sienos, jos greiciau vystosi kai silta, manau jau zydi visos, rytoj galbut dengsiu agro plevele, kad nakti nesusaltu, bet dar orus paziuresiu ryt.
  6. karolynas

    Šilauogės

    kiek salcio reikia, kad nusaltu visiskai ar pasaltu silauoges zydincios? pas mane rodo poryt -2 nakt,i tai tikriausiai reiktu apdenkt jas? ar cia dar ne kritine temperatura?
  7. karolynas

    Šilauogės

    As is savo auginamu pasalinau Bluecrop, nes nepatiko skonis ir per daug zeline konsistencija uogu. nustebino Goldraube skonis, primena juoduosius serbentus, rekomenduociau isbandyt.
  8. karolynas

    Telyciu pirkimas

    ar dar turit Dzersiu telyciute Buliaus vardas? koks rajonas?
  9. karolynas

    Šilauogės

    sveiki, mano silauoge Toro isaugino 6 uglius, o kazkurioje laidoje sake kad uztenka 4 ar 5 pastoviu ugliu uogoms, tai as manau kad pora reiktu pasalint, kad kitos geriqau augtu, ir del erdves, ka manot?
  10. zalia spalva tai clorofilas, gal iseis su laiku kad ir is rudu lapu, nezinojau kad per anksti skinu
  11. pas mane tai pagelsta ir nuruduoja, tik as dziovinu palepej, ten oras nejuda, bet lapai negenda. ant virves pakabinau naudodamas dantu krapstukus .
  12. beveik viska nuskyniau, pradzioj gal paankstinau lapai dar zali ir blizgus buvo, antru skinimu jau ne blizgus, sviesesni, pagelte vietom, gold virginia.
  13. karolynas

    Šilauogės

    ant rekos buvo raudonu demiu daug bet labai graziai sumedejo, galbut tai tik nudegimai nuo saules
  14. karolynas

    Šilauogės

    Chandler kolkas dar gyva, vienintele is zemes neisleido ataugu, atrodo graziai neskaitant stiebo. buvau stipriai apgenejes, net norejau ismest vienu metu kad kitos neapsikrestu, bet vietoj to nupurskiau visu stiebus vario sulfatu, ir idomu ar isgyvens per ziema. laistau pakankamai retai toro ant zemes gula nelabai gavosi foto, labiausiai augios patriot ir reka
  15. o gal kas turit sita trosa nuo nordhydraulic? kiek skambinau niekas neturi ir neisivaizduoju kur gaut https://sklep.dzwigi.net.pl/pl/sklep/produkt/4772-linka-nordhydraulic-wl-3m.html
  16. turiu, bet speju jau susitvarkei jau :D, pats susiduriau su problema, troso niekur nerandu, bandysiu is lenku atsisiust.
  17. karolynas

    Šilauogės

    pirmoj foto kazkoks grybelis, net zieve lupasi, bet zaliuoja nes storokas stiebas, bet tokiu neturetu pardavineti.
  18. karolynas

    Šilauogės

    ka man su ta pirma daryt?
  19. karolynas

    Šilauogės

    man itartinai atrodo sodinukai is vitafloros, bijau kad serga kazkuo. pirma chandler ir manau jai visai prastai.
  20. karolynas

    Šilauogės

    nepergyvenu, bet ten zemuma gaunasi, ir molis, nuo stogo per kokia liuti primerks durpes, gal nieko baisaus
  21. karolynas

    Šilauogės

    na sesta gavau dovanu, todel taip ir gavosi, is eiles pasodinta reka, bluecrop, toro, chandler, patriot, gold traube(dovanota), o transeja man per plati gavosi 110 cm, bet link apacia bandziau siaurint iki metro panasiai. transeja prie ukinio pastato pietinej pusej, silauoges 2 metrai nuo sienos, tai dar baisu del lietaus, bet tikiuosi reiks maziau priezuros, kai tiek durpiu sukisau.
  22. karolynas

    Šilauogės

    sendien pasisodinau 6 silauoges i transeja, taip gavosi, kad ne maziau nei 1m atstumu, gal nieko baisaus. beto jei kam idomu, nuvaziavau i iskirsta spygliuociu miska ir prie kelmu buvo supuve pjuvenos susimaise su zieve, manau labai tiko pamaisyti su durpemis , nors manau 5 kibiru buvo mazoka, gal kada idesiu nuotrauka.
  23. supratau, aciu, pries keisdamas tepalus geriau isplausiu nors jau atrode neblogai ir labai nuraminai del tepalo
  24. na purkstuku nepaziurejau nes jie po tinkleliu kazkokiu kurio nebuvau nuemes. ir mietkes nesupratau kam reikalingos, juk is vidaus visa centrifuga vienodai apvali, negi galejau blogai surinkti?
  25. tai man pagal specifikacija ar tinka? as tik radau kad mano d243 motoras, ir pamaniau kad tas tepalas ir pacia centrifuga praplaus, nerandu motorui kas tinka...
×
×
  • Create New...