Jump to content

Justas88

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Justas88 paskelbtas turinys

  1. Su dirzais bedos tik su "lenkais" - kinieciais
  2. Aviliuose turbut turejo omenyje.. Is viso aplink Kaisiadoris nemazai pardaveju lenkiskos technikos, tad galima pieskoti ar susikoperavus gauti nuolaida zenklia..
  3. Jeigu nereikalingas sienas ir papildomas darbas, rekomenduociau svytuoklini mulceri 1.6m ir kardana su apsauga.. kitas geresnis variantas plaktukinis naujas lenksikas 1.4m mulceris, arba 1.25m plocio devetas orkanas. Pastarojo pliusai, nuemus vamzdi ir pasidarius nukreipeja, mulcas tolygiai ir plonai paskleidziamas po sienaujama pieva. Plius pigi eksplotacija..
  4. Justas88

    šienapjoves

    Kaisiadoryse yra visos rotaciniu sienapjoviu dalys, bugnai, diskai, guoliai, loviai, tentai, lankai, jei reikia kontaktu az
  5. Vienareiksmiskai tik Bomet su perdavimu sone. Akpil su reduktoriumi per viduri apacioja man asmeniskai nepatinka, nes reduktorius visalaika zemeje, teko keisti dantracius del issidevejusiu rieboksliu, plius lieka apie 15cm tarpas nesdyrbtas normaliai, nes ant reduktoriaus sukasi toks kaip noragelis kuris atseit isdyrba.. aisku yra ir pliusu akpilyje,kaip isdirbimo gylis reguliuojamas ratukais p ne pavazomis, bet tai ir viskas..
  6. O ka apie tokias manot? https://m.autoplius.lt/skelbimai/agro-lift-lekstinis-skutikas-zemes-dirbimo-ruosimo-technika-5340659.html?fk_place_cities_id=31&fk_place_countries_id=1&type_id=14194
×
×
  • Create New...