Jump to content

Farmis

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Farmis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. https://agrobaseapp.com/lithuania Lietuvos bazę galite rasti čia!
  2. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad AgroBase (katalogas su augalų apsaugos priemonėmis, kenkėjais, piktžolėmis ir ligomis) jau ir internetinėje (web) versijoje. Greit web versijoje pamatysite ir Farmį. https://agrobaseapp.com/ Apsilankykite!
  3. Dėkojame už pastabas. Pasistengsime pataisyti, kai išeis naujas žurnalas.
  4. Sveiki, Dėl marškinėlių susisiekite žinute nuorodoje Greit nereiks naudoti simuliatoriaus - planuojame rudens viduryje-gale išleisti WEB vesiją. Statistikos grįš už dviejų savaičių, pridėsime ir daugiau paveiksliukų įrangai. Su reikalingais atlikti darbais ūkyje galite sukurti darbo tipą "Kitas", kur personalizuotus savo ūkio darbus galite sukurti. O objektai žemėlapyje pažymimi su POI. Planuojame padaryti, kad POI galėtų kurti pats naudotojas, ar tai būtų antžeminis, ar požeminis objektas. Dėl trąšų ir augalų apsaugų produktų kainų - pardavėjai tokios informacijos nepateikia ir deja, tai sunkiai įmanoma. Ačiū už pastabas ir pasiūlymus!
  5. Sveiki, ūkininkai! Čia galite pasidalinti savo patirtimis naudojant Farmis, GPS Fields Area Measure, AgroBase, Field Navigator ir kitas Studio No Frame programėles. Pastebėjome, jog anksčiau turėjote daug pastabų - dauguma jų išspręstos, aplikacija stipriai patobulėjusi. Visi čia parašyti nusiskundimai ir pastabos bus tiesiogiai perduodami techninei komandai ir sprendžiami, todėl labai laukiame ir pastabų, trūkumų pastebėjimų ir pasiūlymų, ką dar norėtumėte matyti programėlėse ir kaip dar palengvinti Jūsų darbą Jei neesate girdėję apie Farmį - mes siūlome nemokamus tiksliosios žemdirbystės įrankius, mobiliąsias programėles, kurios padeda tvarkyti ir organizuoti ūkio darbus, registruoti naudojamų medžiagų kiekius ir gauti personalizuotus pasiūlymus ūkio našumui bei produktyvumui padidinti. Taip pat integruotas augalų ligų, kenkėjų, piktžolių ir apsaugos priemonių katalogas, rinkos kainų seklys(atnaujinamas kiekvieną rytą), GPS lauko matavimo įrankis, lygiagretaus vairavimo pagalbininkas, lietaus radaras ir daug kitų naudingų funkcijų. Beje, pasidalinus savo istorija ir papasakojus apie savo ūkį/patirtį naudojant Farmis, dovanojame oficialius Farmio marškinėlius. Jiems gauti reiktų susiekti su mumis čia. Padiskutuokime!
  6. Farmis

    zemes sklypu ribu zemelapis

    Farmis ir GPS field area measure yra tų pačių kūrėjų lietuvių. O šiaip lengviausia nusistatyti, kad telefono ekranas neužgestų
  7. Farmis

    žiemkenčių buklė

    Paveiksliukai jau yra
  8. Farmis dabar turi ir normalų katalogą, ir šiaip atsinaujinęs visas.
×
×
  • Create New...