Jump to content

Zylva

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Druskinikai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zylva pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Zylva

    Mtz 80

    Galva emiau todel kad kai dejau restoruotus purkstukus galva apsilaiste dyzeliu uzvedus tarp galvos ir bloko tas dyzelis pradejo tankiai burbuliuot. Dabar kai nauja tarpine taip nedaro
  2. Sveiki. As cia naujas tai nesmerkit jei ka ne taip padarysiu... tai va taip atsitiko kad mtz 80 1991m variklis pradejo netoltgiai dirbti. Atrodo kad cilindras nedadirba ar kazkas panasaus. Meta balta, melsva duma. Purkstukus restoravo Ordo bet niekas nepasikeite. Nuemiau galva pakeiciau tarpne galva taip pat sutvarke kaip priklauso pilnai su slifavimais tikrinimais naujais voztuvais ir pan. Vandens atskyreja isvaliau oro filtra irgi isvaliau. Dabar lyg geriau bet vistiek isliko panasus simptomai. Kuro siurblys buvo pries du metus restoruotas. Kas dar gali but? Kur ieskot problemos?
  3. Sveiki. As cia naujas tai nesmerkit jei ka ne taip padarysiu.. tai va taip atsitiko kad mtz 80 1991m variklis pradejo netoltgiai dirbti. Atrodo kad cilindras nedadirba ar kazkas panasaus. Meta balta, melsva duma. Purkstukus restoravo Ordo bet niekas nepasikeite. Nuemiau galva pakeiciau tarpne galva taip pat sutvarke kaip priklauso pilnai su slifavimais tikrinimais naujais voztuvais ir pan. Vandens atskyreja isvaliau oro filtra irgi isvaliau. Dabar lyg geriau bet vistiek isliko panasus simptomai. Kuro siurblys buvo pries du metus restoruotas. Kas dar gali but? Kur ieskot problemos?
×
×
  • Create New...