Jump to content

Sviftas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Sviftas paskelbtas turinys

  1. Sveiki, Gal kartais kas nors perdarinejot grudu sejamaja nordsten is noragines i diskine? Ar isvis imanoma toks reikalas padaryt?
  2. gal tiksliai, reik pradet nuo menteliu keitimo, vietoj 2 trumpesniu uzdet ilgesnes.
  3. Bandysiu siandien ant 1000 paleist, nors daug kas nepataria, sako reduktoriu suvarysiu. menteliu kampa keiciau, bet taspats.
  4. Nu taip zinau :D dėl ko ir noriu isplatint ir pabandyt jį pritaikyt žemės ukiui, kad bertų bent 12 m.
  5. Sveiki, gal kas galetumet patarti kaip padidinti trasu barstyklės berimo plotį. Nesenai įsigijau ir beria tik 8 m. Man asmeniškai kiek letokai sukasi diskai, ar gali būti dėl to? Gal lėtas reduktorius ar diskuose ir mentelėse bėda? Barstykė AMAZONE ZA-FS.
  6. Sveiki, Gal kartais kas savo ūkyje turite ir parduotumėt nenaudojamą didesnės kubatūros trifazę betono maišyklę?
  7. Sveiki, dar darot komercinius?
  8. Tai jo butu, bet as ne pas pardaveja perku, o pas ukininka, tai tenka paciam pasirupint, pardavejai nelabai sutinka laukt.
  9. ar galetum pagelbeti? dabar jau tik vieno tetruktu.
  10. Tai atsilyginsiu pagal jusu pageidavima, skolnas neliksiu Tai butu visai gerai, mano issirinktas irgi yra mtz 1221.3, ar pagelbetum?
  11. Sveiki, Kreipiuosi į ūkinkus kurie turi ir galbut parduoda nuo 120 iki 140 Ag arba nuo 88 iki 106 kW galios ir 2006m arba 2007m metu gamybos traktorių su galiojančia tech apziura ir galėtų parašyti komercinį pasiulymą savo traktoriui. Planuoju imti paramą devetam traktoriui kuri jau issirinkau, taciau susiduriau su dideliais sunkumais sarandant tokius panasius traktorius prekyboje. Dauguma parduodamu traktoriu is uzsienio dar neturi tech apziuros. O galia isdirbis ir metai, bei kaina tegali skirtis 10 proc. Gal kas galetumet padeti kas turit?
  12. Sveiki, Ketinu isigyti si traktoriu, kokie atsiliepimai butu apie ji, kas esate isbande? Kokios kuro sanaudos, ar zymiai didesnes nei 4 cilindru variklio. Dekoju!
×
×
  • Create New...