Jump to content

Pidisokas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Pidisokas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Dėkui kolegos už patarimus. Jeigu nebūtų viskas naujai dėta prieš 5 metus, nekiltų net abejonių, keisčiau viską. Bet kas penkmetį tokias investicijas i seną laužiuką daryt, irgi rankos nelabai kyla
  2. Sveiki. Motoras MTZ 80. Problema: pucia vandeni is radiatoriaus lauk. Nukelus galva radau 3 cilindro gilze trukusia. Koks gydymas? Uztenka ta trukusia gilze pakeist, ar reikia visas 4 naujas det? Stumoklius ir ziedus tuos pacius palikti galima?
  3. Dėkui. Tada reikia ir man išvengt, kol dar griovio neužkasiau ir kam aš tas alkūnes sukti sugalvojau
  4. Sveiki. Turiu dar vieną kvailą klausimą. Pravedant vamzdį po pamatais ir kad pro jais praėjęs, kiltų pro grindis i viršų, reikia dėti alkūnę po pamatu , ar galima ji prakišt tiesiog taip natūraliai išlinkusį , koks jis yra iš ritinio. Dabar susukau alkūnes, bet kiek radau rusų video youtubej, berods niekas nededa, o tiesiog prakiša vamzdį ir tiek . Tikrai nesinorėtų dar kartą rausti tunelio po pamatais jei tos alkūnės nelaikytų.....
  5. Apie gręžinį kol kas tikrai negalvoju. Pilnai užteks to vandenuko, kuris yra šuliny. Gal kada ateity
  6. Man irgi kažkaip šita idėja arčiau širdies. Bet tada dar vienas klausimas iškyla... Jeigu giluminis siurblys stumia vandenį iš šulinio, griovio sankryžoje užtenka įdėti trišakį, ar reikia pirma vest vamzdį į namą, į hidroforo talpą ir iš jos atgal grioviu i tvartą, taip kaip papaišė Valdė schemoj, tuo atveju, jeigu name statyčiau hidroforą? vakar tiek visur visko perskaičiau, kad visai galva susisuko. Kažkur radau straipsnį, kad giluminio tarnavimo laikas trumpesnis ir kad daugiau elektros išsuka.... Bet tuo pačiu skaičiau, kad juos naudoja tada, kai hidroforas jau per silpnas. Mano atveju irgi nemažas atstumas susidaro. Nuo šulinio iki tvarto ~56m. Griovys šakojasi ~15m nuo šulinio. Nuo griovio iki namo dar ~10m. Ir dar kaip suprantu vamzdį i šulinį irgi reikia įleist beveik iki dugno?
  7. Gyvuliukų kol kas dar ne daug, tai manau, jog 100 litru indą pastačius, neturėtų iš namų išvaryt
  8. Didelis AČIŪ visiems už patarimus. Bandysim konstruot kaip Valde65 papaišė Tik vat dėl to nuolydžio..... Vienas sakė, kad jis būtinas, jog prieš paleidžiant, sistemą pavyktų užpildyti be oro
  9. Visai galva susisuko jeigu darau taip... leidžiu giluminį vandens siurblį i šulinį. Ties griovio išsišakojimu dedu trišakį. Vienas vamzdis nueina i namą, kitas i tvartą. Name pastatau hidroforo talpą. Ar tvarte atsukus kraną bėgs vanduo, ar ir ten reikia atskirą talpą statyt?
  10. Sveiki. Norint senoje sodyboje įsivest vandentiekį į namą ir tvartą, reikia statyt 2 atskirus hidroforus, ar užtektų vieno? Atstumas nuo šulinio iki tvarto apie 50 metrų. Dar nuo iškasto kanalo šaka iki namo apie 10 metrų. Jeigu reikia dviejų atskirų hidroforų name ir tvarte, viskas kaip ir aišku. Bet galbūt įmanoma padaryt, kad užtektų tik vieno, name? Kaip tada visa sistema turėtų būti sujungta? Šulinyje hidroforo pastatyti nėra galimybės, nes lietingą rudenį, vandenį galima kibiru pasemti :) Ir dar, ar kasant kanalą, nuolydis į šulinį irgi reikalingas kaip kad kanalizacijai?
  11. Kad dabar Lytagrose senosios kartos pardaveju mazai belike. Tu, kurie apie rusiska technika mintinai viska zinojo. I ju vieta atejo zemke baige "specialistai" , kuriu ziniu bagazas ne kazka didesnis uz manaji Tai sitiem geriau MTZ50 net neminet Anyway, Wydas63, eilini karta dekavoju uz informacija
  12. Va ka radau senoj senoj temoj. Toks narys Roswell rase: " .......... Pastačius paskirstytojo rankeną i plaukiojančią padėtį su rankom eina pakilnot šlaunis ar ne? Atsakyk į šiuos klausimus ir manau pagelbesim. " Tai kaip ten turi but pastacius rankena i plaukiojancia padeti? Turi tos slaunys lengvai kilnotis ar ne? Paklausciau jo paties, bet kad jo cia jau seniai nebuve... Ir dar. Radau prikniedyta lentele ant savo skirstytuvo dugno. Ten jau ziauroka kazka imatyt. Bet jeigu gerai imaciau tai berods toks modelis P75-B3A (vietoj B gali buti 0, arba 3 labai sunku issifruot...o vietoj A paskutines, galetu buti ir rusiska L, arba D) Bandziau googlint, tai nei vienaip rasant, nei kitaip nieko neradau Parduotuvej perkant nauja , praso modelio. Nes jeigu pamini, kad reikia MTZ-50-am, tai tik peciais guzcioja ir lauk veja :))
  13. Sveki dar karta vyrai. Tai vat pakeiciau paskirstytojaus ir to apkrautuvo gumytes. Kol kas niekur tepalo neleidzia. Kilnoja padargus gerai. Tik vat. Atrodo turiu kita beda. Neveikia plaukiojanti padetis. Bandziau truputi art, tai ne velnio plugas nelenda. Paspaudi ant priverstinio, ratai i ora pakyla tik kazkoks "stenejimo" garsas buna. Greiciausiai is paskirstytojo. Ar gali del susidevejusio paskirstytojo neveikt plaukiojanti padetis? Kazkur skaiciau, kad reikia bandyt rankomis pakilnot pricepa, pastacius rankenele i plaukiojancia padeti. Bet taip iki galo info ir nesuradau, kaip ten viskas turi but.
×
×
  • Create New...