Jump to content

togis

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario togis paskelbtas turinys

  1. togis

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Po tombo būna biški pridaušti...
  2. togis

    Skiltis chemijai

    Notrelei kviečiuose rexade puikiai paima .šiaip viska paima ko nereik jau antrus metus naudoju.žieminiuose miežiuose grandstar+ primus atrodo kad pridaužė irgi...
  3. togis

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Kuriam krašte esat?
  4. Kaina greičiai bus panaši o gal ir didesne t6
  5. Man tai vienodai pagal kokiu metų taisykles jūs teikiat projektus..mano projektas patvirtintas pagal 2020 metų taisykles kur apie jokius įsipareigojimus išreikštus procentine reikšme iš ūkio šakų neradau.. O tas 45% pajamu ,imamas nustatant preoritene ūkio šaka..
  6. Kažkokius senus failus vartai.. Turiu abu projektus: kur buvo 45% iš gyvunu , 55% iš augalu pajamos.. Dabartiniam 2020 metu projekte jokiu santykiniu dydžiu iš veiklos rušiu nenurodyta .
  7. Dabar niekas nežiūri kiek ten procentu gausi iš gyvulių kiek is augalu Reikia tiesiog tureti ūkinių gyvunų. Lasvai patvirtins su 20vnt .galima ir su 10 vnt teikt isipareigojant pasididinti.
  8. Sveiki..gal kas dirba, ir kokie atsiliepimai apie nh T6 180 modelį. arba case maxxum 150
  9. Nu joo..prašom atidėti krikštynas tik dar nežinom bus tas vaikas ar ne...
  10. Kaip reguoja i prašymus pakeisti investicija.ka konkrečiai keitei Nes as irgi keisciau jei patvirins buvau sejama nusimates pirkt bet nusipirkau jau....
  11. Projektas turi būti įgyvendintas per du metus nuo sprendimo skirti parama datos ..kadangi tavo numatytas projekte laikas bus praejes turesi visus du metus projekto įgyvendinimui...greičiausiai nma prieš sutarties rengima lieps nusimatyti naujus igyendinimo terminus..
  12. Nu va kazkas sugeba gerai ir operatyviai dirbt ....bet kaip sakoma gyvenime nepasirinksi tėvų ... ir kuriame NMA skyriuje atsidurs tavo paraiška..
  13. Mano paraiška irgi nejudinama ...greičiausiau šiemet ir nepajudins...
  14. Nieko nesuzinosi..sako viskas gerai su jūsu paraiška..atsiprašom bet nespėjam vertinti dėl didelio paraišku kiekio
  15. Nu kiek girdėjau NMA žada labiau čiupinėti naujuosius daržininkus..
  16. Ypač dabar labai sunkūs apsispredimai.. ar nebus per silpnas kokiu 150ag traktorius daržui pravagoti
  17. Dar tik 250 paraišku ...tipo paskutine savaite visi sugrūs
  18. togis

    Pieno kainos

    Kazkaip nepajutom kad nuo 2007 m žeme būtu pigusi..nepigs ir dabar... Technikos pardavėjai irgi nieko nepigina ypac pieš paramas...nebent vilioja prailgintom garantijom..ir kitais marketingo triukais...
×
×
  • Create New...