Jump to content

Ge2tis

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ge2tis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Laba diena, noriu pasiteirauti, kaip jūs sodinate, vagojate ir paskui kasate bulves? Ar naudoajtes bulviasodėm? ką daryti su siauru tarpračiu? Ratų išvertimas nepadeda, nes priekinius ratus išvertus jie vistiek lieka toje pačioje vietoje o galiniai išplatėja, dėl to tik sudėtingiau tampa dirbti. Mastom pirkti bulviasode, bet neapsisprendžiu, ar tai padės išspręsti prblemą dėl bulvių sodinimo.
  2. Tame ir beda kad varztas vertikalioje padetyje paciam virsui. Horizontalaus varzto neradau.
  3. Klausimas, kaip žinoti keik turi būti plaktukinės žolepjovės AGMA EFN-135 reduktoriuje tepalo? Atsukus viršutinį varžtą ten tuščia ir sausa.
  4. Kaip man aiškino kai pirkau, tipo jei traktoriu F20D tai 20 arklių yra darbiniui velenui, o pats variklis galingesnis. Nežinau ar tiesa bet taip aiškino.
  5. Iš mano patirties F20D tai nepadėjo ratų vertimas. Galiniai praplatėjo 10 cm, o priekiniai realiai liko toje pačioje padėtyje. Jei gerai pamenu apsukus raus gale psidarė vietoj 1m tarp ratų centrų 1,1 metro. Vienintelis manau variantas kurį radau yra šis, tik nežinau kiek tai kainuoja. http://www.gringrasas.lt/index.php/zemes-ukio-technika/atsargines-dalys/smulkmenos/pirstai-skirti-isplatint-ratams-iki-vagojimo-sodinimo-standarto-416-detail
  6. Pirkau iš traktoriukai 24.lt na nežinau kol kas labai kažko skūstis negaliu, padarė ir nuolaidą visai gerą. Buvau užorinęs kuro padavimo sistemą ir pats negalėjau jos nusiorinti tai davė meistriuką, jis viską sutvarkė, patarė dar kaip ką daryti kitą kartą ir t.t. ir neėmė jie už tai pinigų, tik reikėjo pačiam meistriuką suvežioti. Bėda su jais buvo tik ta kad dėjo man frontalinį krautuvą, tai jį dėjo labai ilgai žadėjo per porą savaičių o realiai užtruko apie mėnesį. Kas dėl kultūros tai tikrai sunku pas juos dėl to, bet ko norėt iš vyrų kurie trakotriais prekiauja..?
  7. Sveiki, skaičiau įvairių nuomonių kaip sodinti bulves, bet noriu dar kartelį pasiteirauti, kaip Jūs sodinate bulves su japonais? Verčiate ratus, ar erkate specialius pirštus ratų praplatinimui? O gal turite dar kokių gudrybių? Koks gaunasi pas Jus tarpuvagis?
  8. Sveiki, bedirbant su freza ji pradėjo skleisti įtartinus garsus, pradėjus ieškoti iš kur jie ir t.t. atradau štai tokį dalyką, tai priešingas frezos galas nei reduktorius, subyrėjęs guolis. Ką siūlote paprasčiau daryti? Ar kam nors yra buvusi tokia bėda? Nuotraukoje matomas varžtas šiuo metu neįsisuką, jis tiesiog laisvas...
  9. Taip pat turiu dar vieną klausimą, kiek kuro vartoja Jūsų japonai?
  10. O aš dar turiu tokį klausimą dėl tiltų naudojimo, ar visada naudojate abu tiltus, ar tik tada kai jau nebeužtenka galinio? Vienas žmogus aiškino kad dirbčiau tik su galiniu tiltu ir priekinį taupyčiau, jį jungdamas tik tada kai "nebepavilks" galinis tiltas. Kalba eina ne tik dirbant su frontaliniu. Įdomu kaip elgiasi forumiečiai. O jei yra stumdoma žemė su frontaliniu ar tokiu atveju labai apkraunamas priekinis tiltas?
  11. Parašyk nariui Sharas, gal dar turi kažką iš šitų: https://www.skelbiu.lt/skelbimai/traktoriai-yanmar-26428669.html
  12. Orentacnės kainos nuo 4700 iki 5500. Į šiuos pinigus ir yra tikslas sutilpti su frontaliniu krautuvu ir žemės freza. Apie Hinomoto taip ir galvojau, tad šis ko gero atkrinta. Klausimas kas yra patikimiau Yamar F20d ar Yamar YM2310D? Kaip suprantu jie skiriasi pagrinde amžiumi ir žinoma variklio galingumu. Nes lieka praktiškai išsirinkti iš šių dviejų moelių. Nebent pasiūlysite kažką geresnio už mano minėtą sumą Taip pat gal turite kokių žinių apie pardavėjus? Nes tokio daigto neesu turėjęs ir apie juos tikrai daug neišmanau ir atvirai pasakius bijau būti išdurtas, nes kai paskaitau kad žmonės po pusę metų ieško ir neranda tai man darosi baisoka
  13. Sveiki, Senai planuojame pirkti Japoną, bet dabar pribrendo metas kada jau reikia pirkti. Turiu keletą variantų, ir noriu pasiteirauti forumiečių nuomonės apie konkrečius modelius ir pardavėjus. 1. Pardavėjas Traktoriukai24.lt, traktoriukas Yanmar F20D 2. Pardavėjas Traktoriukai24.lt, traktoriukas Yanmar YM2310D 3. Pardavėjas Gringrasas, taktoriukas Yanmar YM2310D 4. Pardavėjas Magrasas, traktoriukas Hinomoto 23 aj Visų išvardintų pardavėjų kaina yra prktiškai analogiška. Visi traktoriukai žiūrimi su frontaliniu krautuvu ir žemės dirbimo freza komplekte. Traktoriukas bus naudojamas žolės pjovimui ir minimaliam žemės dirbimui (bulvių sodinimas, kasimas žemės išdirbimas ir t.t.) Žolę pjauti planuojame arba su mulčeriu arba šienapjove (šienas nėra reikalingas). Taip pat gal galite patarti į ką įpatingai reikia tkreipti dėmesį perkant traktoriuką? Apie žemės dirbimo techniką nieko nenusimanau, dėl to ir prašau Jūsų pagalbos, gal kas pirkę arba yra susidūrę su mano minimais pardavėjais arba išvardintais traktoriukais. Taip pat gal galite parekomenduoti kur geriausia pirkti visus priedus traktoriukui (šienapjovę, plūgą ir t.t.). Iš karto dėkoju už pagalbą.
×
×
  • Create New...