Jump to content

Greta Šiau

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

634 profilio peržiūros

Greta Šiau pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Greta Šiau

    Ančių auginimas

    sveiki .Matau kad cia labai ramu,niekas atrodo ančių neaugina?O aš va sumaniau pabandyti,Aleksoto turguje pirkau 8,sakė mėsiniai(galvoju Pekino) or kiti rudi-margi kur kiaušinius des(taip bent pardavėjas sakė)..neturiu bandro supratimo apie antis,tai va 1 po kelių dienų nusibaigė,nežinau priežasties,kas ir kodėl.dabar jau 3 savaitė ir prieš kelias dienas vienas pradėjo gulinėti,nepastovi visai,o šiandien žiūriu ir nemato,nelesa,negeria.toks vaizdas kad neturi uoslės ar ka?jokių išskyrų nėra.kas ja, galėtų būti?
  2. Greta Šiau

    triušių miksomatozė

    Sveiki.Vakar pastebėjau pas vieną ausys raudonais plėmais,o šiandien ir aplink akis paburke,raudona.Itariu miksomatozę,atskyriau,dar laikysiu kažkiek žiūrėsiu,nors jau dabar aišku kad jis yra ligos platintojas,nes kai prieš Vėlykas parsivežiau po kokių 4 dienų susirgo mano 2 ,teko juos naikint kiti visi sveiki,sukerkiau tada nežinidama,ir prieš 3 d.patelė atsivede 7.noriu paklausti ar triušiukai jau irgi bus ligos nešiotojai?
  3. Greta Šiau

    Kergimas

    Sveiki visi. Mano Kaliforne pries men turejo antra vada .9 triusiukai, buvo ,bet tris uzkasiau,neisgyveno..siaip labai gera mama ,saunuole...ar galiu jau neuzilgo kergt,nes turiu tokia knygute apie triusiu auginima tai ten raso ,kad trecias kergimas 2 diena po vados...nesamone kazkokia..tada ketvirtas kergimas vel 2 diena po trecios vados...taigi pervargs patele...kaip jus apie tai?ar galima taip?
  4. Greta Šiau

    Kergimas

    Aha,as ir kol kas nepastebiu kad butu i avina panasiu,turetu ausys linkti,i mama tai 4 atsigime,o kiti neaisku,gal dar veliau isaiskes dar 4 men.
×
×
  • Create New...