Jump to content

mindevand

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    mazeikiai

Paskutiniai lankytojai

930 profilio peržiūros

mindevand pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Pirkau ir as traktoriuka Kretingoi.Nieko gero ten.Jei pats konkreciai ko paklausi .Atsakimo ne visad gausi.Perkant antifrizo buvo tik del spalvos.Taip vanduo iskart suede pompa.Pas juos remontas 100e,Vilniuje 40e.Perkant frezai zadejo pakeist guolius ir salnikus 50e,po pirmo bandymo vinas salnikas pradejo leist.Ir taip toliau vien liezuvis.
  2. Dekui visiems uz patarimus,po svenciu uzsiimsiu tuo.Paziuresim kiek sutaupysim.
  3. Kretingoi uz senos remonta paprase 115e.Nesenei wojadzeriui 1990m keitem nauja pompa tai kainavo 35e.
  4. sharai tu su tais uzsimineji.Gal patartum kur galetu nupirkti vandens pompa,proto ribuose.Hinomoto N 200
  5. Sharai zadejai imest keles nuotraukas kaip pajungei hidraulines slangs kranui ir kuom ji valdai.(gal dejai papildoma skirstytuva).
  6. 1990m su vairo stiprintuvu 4500e.
  7. sharai nuo ko pajungei hidraulio šlangas.Gal nuo horizontalo cilindro.Ar dejai papildoma skirstituva.Jeigali nupaveiksluok is arčiau.Ačiu!
  8. Vigintai gal kartais turi part manuala trak.Hinomoto.Iskyla vis nauju klausimu.
  9. Nebskaudink sirdies.2men ieskojau.Apie Hinomoto jusu saite nieks nebuvo isdestes visos tiesos.Pries savaite pamaciau kokius traktoriukus siulot parvesti.Tai ziauriai susinervinau,nes ir traktoriukas naujesnis ir kaina daug mazesne.
  10. Noreciau paklaust.Apziurinejau traktoriuka hinomoto juos gamino nuo 1988—1992m.Dirbanciam varikliui nuemiau klema nuo akumuliatoriaus,variklis uzgeso.Pardavejas aiskina,kad taip turi but.Tai kaip zinot ar generstoriu veikia,ar reles irgi veikia? Ar cia man tas pardavejas smegenis pudrina.
  11. Bandziau ziureti traktoriuka Kretingoj.Kaip jie ten raso,traktoriukai tvarkingi,tepalai,filtrai pakeisti paruosti darbui.Nesamone!Vienos frezos be kardanu,kitos frezos neveikia.Tepalai niekur nekeisti.Kitokios yrangos prie traktoriuko neturi,reik uzsakyneti laukti.Daugiau reklamos sau!
×
×
  • Create New...