Jump to content

mtzzz

Nariai
  • Pranešimai

    796
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario mtzzz paskelbtas turinys

  1. Kameras palikai nuo 11.2R20? Jo ne tik aukštis neatitinka bet ir plotis 15.5 r 38 aliance siauresnes už rusiskas pora cm gerai nepamenu.
  2. Su kameromis montavai ar be ju? Ir kaip sutinka galas su priekiu? Vieni kalba kad geriau nei su originaliomis, kiti sako kad nesutampa.
  3. gal kas bandete vietoj priekiniu padangu 11 2.r20 , montuoti 320/70r20 ?
  4. Taip turi būti 160, ir siurbliukas vairo gal ns 14 ar 16 turėtų būti.
  5. Gal dozatotius simtinis, tai ir sukti reikia daugiau kartu.
  6. Kokia grupė? Vožtuvai cilindro kaskurio nesiekia?
  7. Gal teko susidurti su naujo difirincialo dejimu i dviejų dalių tilta? Nes senesnis biski kitoks difirincialas.
  8. Antroj foto originaliai senesniu mtz uk taip ejo. Pirmoji foto nežinau manau pačiu chalturinta. Nors jas dabar mačiau i sona išneša ant sparno, o ir pats persidariau per trosa sone sedines prie rankinio gazo.
  9. Dedi viena didesni ir nesuki galvos, pas mane pirktas 190ah jai 8 metai eina.
  10. Gal kam teko susidurti su tokia problema, kad pakeitus greiciu dezes dangti is paprasto i nauja su sone jau esančia begiu svirtim, sunkiai jungiasi greiciu dezes is paletinto rezimo i pagreitinta lyg kas kaskur kliutu.
  11. Pas mane yra beda su tiltų tai kad ratai pastoviai sublokuoti kaip difirincialas neveiktų normaliai, nors tiltas išjungtas. O kokiu pagrindu kai viskas gerai veikia, jis buksuojant blokuojasi?
  12. mtzzz

    Bulvės.

    Po kiek šiemet už ha bulviu sodinamo imate?
  13. mtzzz

    MTZ pusašis

    Yra skirtingos rankoves pro kuria telpa pusasis arba ne. Jei netelpa tai galima 4 dantis pusasio nuslifuoti kurie remesi i dantrati didiji, tada idesi pusasi ir pro rankove, sau taip dariau.
  14. mtzzz

    MTZ pusašis

    Senesniems mtz 82 pusasi ištraukti galima tik nuėmus rankove, tai 50 manau irgi tas pats bus plius dar blokiruote 50 neduos jo ištraukti.
  15. O stuceriai tinka seni su konusu?
  16. Gal kas esat isideja toki hidro cilindra i mtz, įdomu kaip jis laiko nes nauji hidro silos greit pradeda leist tepala.
  17. Kas keičiasi greitinant reduktorių? Tris dantraciai? ar buvo kaskokiu niuansų?
  18. Norėjau pasiteirauti kokiu atstumu nuo kaimyno sklipo ribos galima statyti malkine? Ji be pamatu ant elektros stulpu butu, kaimynams saules ne užstotu.
  19. Tai kad ir kama pavasarį kainavo apie 300e galinė, o dabar 420e..
  20. mtzzz

    mtz elektra

    Aišku žiūrėsiu. Gal žinot kaip jungiasi šį posūkių relė, aš ir taip ir taip prie akumo bandžiau išbandyti bet nieko ji nemirksi.. Originali dviejų kontaktu ir dabar tik dega pastoviai įjungus posuki.
  21. mtzzz

    mtz elektra

    Klausima turiu, senam mtz tvarkau elektra, laidyno seno like apie 70% tai yra ir po panele viskas originalu, viska atsekiau kaip pajungiau viskas veikia, bet visa laika yra mase, jungiklį patikrinau sena biski grybavo, pakeičiau nauju prieš tai ji patikrinau veikiantis, bet vistiek niekaip ne išsijungia mase pastoviai + visur yra, kas dar galėtų buti?
  22. Pas mane 52 razdatke ten nera automatinio, čia taip darosi tik i viena puse susukus vairą, gal kampiniuose reduktoriuose per daug isdilimo.
  23. Kodėl su išjungtu tiltu sukant i kaire kairys ratas sukasi atsilikdamas ankščiau lyg to ir nebuvo.
×
×
  • Create New...