Jump to content

Minardi

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    zemaitija

Paskutiniai lankytojai

752 profilio peržiūros

Minardi pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

6

Reputacija

  1. Minardi

    šinšilai

    tie indeksai ne prie ko- kiekviename aukcione jie svyruoja. Musu viename aukcione buvo virs 7000 , kitame 6800 , bet kaina gavome gersne. Cia tiesiog viskas susideda i tai (kaip ir statistika- ziuriu viename aukcione quality buvo net 111 - o kitame jau tik 102 , Viskas priklauso kokius kailius isstato i konkretu aukciona.
  2. Minardi

    šinšilai

    Na ka - baigesi Kopenhagoje sinsilu aukcionas. Rezultatai vel manau ne tokie - kokiu lauke daugelis . Geru kailiu kainos pakilo apie 5 proc. - Nuo 2016 metu vasario menesio aukciono kainos zemesnes dar apie 20 proc. kol kas. Siaip idomu buvo stebeti- kad labai blogai pirko visus sviesius spalvotus kailius.
  3. Minardi

    šinšilai

    Nieko nuostabaus , kad sviesesni bus didesneje paklausoje nei tamsus. Si rudeni buvau Italijoje- tai ten ypac madoje dazyta sinsila- ir ypac dideja poreikis visokimis spalvomis dazytai sinsilai (viename salone is 15 sinsilu kailiniu net 10 buvo dazyti) . O dazytai sinsilai nereikia tamsesnio kailio- todel niekas nesiruosia moketi brangiau. Aisku cia tik mados klyksmas- bet neaisku kiek ta mada tesis.
  4. Minardi

    šinšilai

    Nu jei tavo kailiai nekokie- tai gal ir nukrito. Juk pats gyreisi kad atseit gerus tavo kailius isstate . Tai geru kailiu kainos tokios cia 2017 sausio menesio (vidurkis 45 eurai) Dressed Click here Click here Click here 10,439 228 223 45.0 100 107.6 o cia 2016 rugsejo menesio vidurkis (40.3 euro) Dressed Click here Click here Click here 7,724 195 192 40.3 80 107.5 Tai pasakyk ar buvo kilimas 10 proc ar nebuvo o cia 2016 sausio menesio (vidurkis 52.) palyginimui Dressed Click here Click here Click here 7,096 166 159 52.7 98 92.5
  5. Minardi

    šinšilai

    nelabai sutinku- kokybisku zveriu pas juos liko , ir labai daug. Pacius geriausius jie pasilieka sau, o kas jiems netinka- parduoda. Ar esi girdejes kiek daug blogu sinsilu parsiveza is Danijos (kad daugeliui labai blogai veda vaikus ). Pas mane ir daug zveriu parveztu is danijos- ir netik is ten. Ir kitose salyse yra daug geru veisliniu zveriu. (kurie niekuo nenusileidzia daniskiems)
  6. Minardi

    šinšilai

    na lyginant su rudens aukcionu- kainu kilimas apie 10 proc. geru kailiu bet lyginant su 2016 sausiu- dar kritimas yra 20 proc. Na is principo viskas neblogai - svarbu pardavimas 100 proc. geru kailiu . Tad ziurint i ateiti tikekimes kad bus normaliai. Tiketina kad panasiame lygyje kainos laikysis ir toliau. Bet reikia atkreipti demesi , kad daug augintoju prilaike gerus kailius - ir tie geri kailiai i prekyba pateks vasaros aukcione.
  7. Minardi

    šinšilai

    Na siame aukcione Danu sinsilu augintojams konkreciai buvo nusluostyta nosis, i toplota pakliuvo tik 9 kailiai , ir tai sudare tik apie 30 proc. Dar niekada tiek mazai nebuvo danu toplote. Visa tai parodo kad kitu saliu augintojai stipriai gerina bandas ir pradeda sudaryti konkurencija danams , Idomiai cia gaunasi
  8. Minardi

    šinšilai

    apie audiniu kainu kilima jau buvo aisku dar lapkricio menesi. Nes lapkritis buvo saltas kinijoje- ir jau tada pardavimai buvo apie 15 proc didesni nei 2015 metu rudeni. Be to sumazejo stipriai auginimas visame pasaulyje .
  9. Minardi

    šinšilai

    o del kainu kilimo niekas nezino- jei pries tai kainos buvo zemiausios per 10 metu, tai labai daug neturetu kilti, Zinant kad Europoje perprodukcija sinsilu kailiu. Bent jau supirkejai nelabai norejo supirkineti rudeni kailius.
  10. Minardi

    šinšilai

    Is kur tu istraukei tuos 400 pirkeju, jei KPH raso tik nuo 300 iki 350 pirkeju atvyko. Ar cia is akies tu rasei ta skaiciu
  11. Minardi

    šinšilai

    Visko gali buti, kad KPH strateguoja. Kadangi pries tai buvo ne kokie pardavimai sinsilu- gal nori parodyti gerus rezultatus. Kiek teko girdeti rudens aukcione nebuvo vieno is pagrindinio sinsilu kailiu supirkejo- o tai atsiliepe bendrai kainai .
  12. Minardi

    šinšilai

    as supratau apie ka tu kalbi. Neturi tai reiksmes- nes KPH kokybe nustato kai kailiai yra isdirbti pas juos.
  13. Minardi

    šinšilai

    Kas augina apie 10 metu, nei vienas augintojas nebeseria Joniskio pasaru , o Kiti kas pradeje yra- prisiklause Tagavos pasaku, tegul seria tokiu pasaru
  14. Minardi

    šinšilai

    Kai gamina toki š - gali ka nori daryti , niekas nepades. Kokius grudus superka- tokius ir naudoja gamyboje. Visu nuo Joniskio pasaro pabega kai susiduria su problemomis.
  15. Minardi

    šinšilai

    Aciu- mes jau atsikandom Joniskio pasaru. Ju gaminamas pasaras jei pataikai ant blogos partijos po to ilgai atsiliepia . O kadangi jie gamina nedideliais kiekiais- tai negali uztikrinti nuolatines stabilios kokybes.
×
×
  • Create New...