Jump to content

Evaldass

Nariai
  • Pranešimai

    192
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Evaldass

  • Gimtadienis 06/12/1989

Miestas

  • Miestas
    Radviliškio raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Evaldass pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. Abu teisūs, nes yra du cilindrukai. Vienas yra po pedalu, o kitas už bako. Nuorinimo taškas yra prie cilindruko, kuris yra už bako, bet bako nereikia imti, ir taip galima prieiti, nors nelabai patogiai.
  2. Kur zetoriui nusiorina sankabos cilindrukas? Gal kam teko susidurt...
  3. Sveiki. Kokia šio angaro kaina nuo A iki Z? Ačiū
  4. Evaldass

    Už kiek perkate žemę?

    Aišku. Žodžiu reik važiuot į vietą ir žiūrėt realia situaciją.
  5. Evaldass

    Už kiek perkate žemę?

    Gal kas nors iš forumiečių yra iš rokiškio rajono ir galėtų truputi apšviesti kokia ten situacija su žemės nuoma ar pirkimu. Žodžiu, situacija tokia: kolegė turi žemės sklypą Rokiškio raj, Obelių sen. Kalnočių kaime, kurio plotas 4,77 ha ir iškurių 3,26ha dirbamos, 1,13 ha miško ir kt. Našumo balas 35,5. Kadangi ji jau senyvo amžiaus prašė pasidomėt ar yra ten aktyviai ūkininkaujančių ūkininkų kurie norėtų išsinuomot ar įsigyt šį sklypą? Kokios ten iš viso kainos vaikšto? Pats esu iš Radviliškio raj., todėl nelabai įsivaizduoju kokia ten situacija. Beje, žemė šiuo metu nebuvo dirbama.
  6. Evaldass

    Zirniai

    Kodel zirniuose yra daug rozines spalvos ziedu? Ar tik ne peliuskos ten bus?
  7. Evaldass

    Zirniai

    Kaip sakoma kad širdelė ramesnė būtų, jog viską padarei
  8. Evaldass

    Zirniai

    Gal kas nors daret koki bandyma del tos salietros? Kiek derliaus prideda tas 100 kg?
  9. Evaldass

    Grūdų kainos?

    Nuo ryto agrokoncernas siūlė 230, o linas agro 236. Aišku jei didesnis kiekis būtų, eitų į derybas. Kitur nesidomėjau
  10. Sveiki. Susidūriau su tokia problema, kad norsten sėjamai kompiuteris nebeskaičiuoja technologinių vėžių. Padariau išvadą, kad nusprogo daviklis kuris stovi prie ženklintuvų persivertimo mechanizmo. Gal kas nors esate jį keitę? Iš kur pirkot? Kokiu principu jis dirba ( kol magnetas stovi nutoles nuo to daviklio jis yra atviras ar uždaras)?
  11. Kur ponas Viliau dingo Jūsų rapso naujieji šakniaplaukiai?
  12. Evaldass

    žiemkenčių buklė

    Siandien isrovus rapsa nustebau ir ziuriu beveik visas rapsas isgyvenes viena kita saknis isrovus jau atsiduoda puvesio kvapu, o daugiau issirauna su dideliu keru zemes nuplovus saknis matos daug nauju saknciaplaukiu Nuo kada augalai pradeda prie tokios temperatūros vegetuoti? Čia tie šakniaplaukiai tiesiog likę nuo rudeninės vegetacijos. Ir taip kiekvienais metais nusi... Gal jau laikas įsikalt tai į galvą ir neskleist erezijų.
  13. jeigu viska zinociau tai grybu ir nepjauciau pavasari salietra tada augimo reguliatorius+nuo zoliu jei galima maisyti jeigu ne tai atskirai purskiu. (Tada nuo miegliges ir tada antra kart salietra ar atvirkciai) Kas čia per liga? :DDD
  14. Naudoju šį daiktą visada, labai geras dalykas. Užtenka ir kokio pusvalandžio jei labai skubi, valandą palaikius prie -20 kuriasi vos ne kaip šiltas.
  15. Evaldass

    del valstybines zemes pirkimo

    Ko ten lendi? Jei žmogus dirba tą žemę, tegul sau dirba. Ar gražu lipti vieni kitiems per galvas? Oho patarimas tai gal man uzlipo ant galvos 30 metru nuo sodybos atsiveda savo karves i niekeno zeme deklaruojasi ir cia skaitosi mano lindimas...Nera ka patart tai patylet galima tada ar cia lietuviskas ismanymas toks svarbu rasyt.... Ohohoo, kokie dar pykčiai kaip sakoma traukinys šikančių nelaukia. Pavydas ima didelis, kad gudresnių už tave yra, ane? Ir nelipant zmonems per galvas... Taigi patarimas: lauk kol anas paliks ta zeme, o tada galesi ja ramiai sau prisiglaust
×
×
  • Create New...