Jump to content

vitalija

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie vitalija

  • Gimtadienis 03/27/1978

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    plunges raj.sav.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vitalija pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. sveiki,jau 6metai kaip stoviu genefone ir 4metai kai kontroliuojama banda.nemat .au cia jokiu problemu,nueini pasirasai sutarti uz kiekviena eriavede kiekviena men susimoki ir gyveni laimingai.nera jokiu problemu.
  2. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,jei avis vyresne kaip 18men reikia paimti smegenis ir vesti tirti nesvarbu kam mesa naudosi.dauguma esat vet.zenklinimo kursus isklause,bet nezinot kaip ir ka daryt,atidziau klausykit!
  3. ES parama yra mokama uz isnykstancias lietuvos juodgalves ir lietuvos siurkstavilnes.avys turi tureti kilmes pazymejimus isduodus AAA(aviu augintoju asociasija seduvoje).
  4. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,jei motina su dokumentais ir sukergta su avinu kuris turi dokumentus tai ir avinukas bus su dokumentais,tik reikia kad aviu augintoju asociasija israsytu kilmes dokumenta.o jei veisline avis sukergta su paprastu (misrunu)avinu tai ir eriukai be kilmes pazymejimu.o is veislynu ir veisliniu bandu avys ir eriukai tik su kilmes pazymejimais tik seduva turi israsyti kilme.
  5. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,noriu pasakyt vet.gydytojai kilmes neisraso,raso tik seduva ir turi buk aviu augintoju asociasijos nariu ar banda kontroliuojama laikyt.turi kiekvienais metais kergimo- eriavimasi dokumentus pristastyt ir kergti tik su tos pacios kilmes avinu ir kuris turetu kilmes dok.galiu pasakyt popieriu ir reikalavimu daug.pati turiu kontroliuojama banda l.juodgalviu.ir ciuo metu stoviu genefonde.
  6. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,jei avyte misrune -truputi brangu,o jei veisline turi kilmes pazymejima -pigu.pas mane 2m avyte veisline l.juodgalve 350lt.
  7. vitalija

    Avininkystė.

    avis geriausia laikyt mediniame pastate.jei pastatas blokinis ar murinis nesveika avims,nes vilna buna slapia ir greit plauciu uzdegima igaus.arba tavo tvarte yra daug gyvuliu ir nakti uzdaros durys,blogai vedinasi nakti.
  8. vitalija

    Avininkystė.

    kiek zinau seduva ima uz avina 450lt ir dar 21%,grynaveislei avinai ir lieka gynaveisleis,nepalyginsi su misrunu.laikau l.j avis su kilmes dokum.nesigailiu ir nezadu i misrunes mainyt.
  9. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,vede avis eriuka ir jo neprieme zysti,tad nuo pirmos min daviau karvies piena ir isgyveno ir uzaugo ,dabar ta avyte tapo mama ir pati maitina eriuka be problemu.uzaugo tokio pat dydzio kaip ir kitos avys.nematau jokio skirtumo
  10. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,avinas sveria 95kg,cia normalu.laikau veislines lietuvos juodgalves ir mano avinas sveria 120kg,o avys 50-90kg.gime eriukai jeigu du sveria mazdaug po 4kg,o jei vienas 5-6kg.jei avys grynaveisles jos sveria daugiau ir graziau atrodo. nuotraukoje manau lt juodgalviu ir sufolku misrunas,deja jis suzenklintas ir gz formoje raso jo veisle.
  11. vitalija

    Avininkystė.

    galiu pasakyt nesunku laikyt genefondine kontroliuojama banda.jei laikai aviu banda tai vedi apskaitas,zenklini ir avina parenki tinkama,tai ir kontroliuojamoje bandoje tas pas.tik tiek kad atvaziuoja patikrinti veislininkystes inspektorei ir nma patikrintojai.bet jei dokumentus tvarkai tvarkingai tai ko bijot ir patikru.
  12. vitalija

    Avininkystė.

    genefondiniu aviu uztenka laikyt ir vienos,bet neapsimoka vienos augint.nes laikyt turesi 5m.geriausia laikyt nemaziau 12 eriavedziu nes tada gausi genefondo ismokas ir uz eriavedes (96.68lt +45lt uz viena avi).bet pagal genefondo salygas isipareigoji avis turet su kilmes dokumentais,islaikyt 5m,kergti tik su l,juodgalviu kilmingu ir negiminingu avinu.
  13. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,uz genefondines avis moka po 96.68lt,bet siemet kol kas dar negavau.turiu genefondini avina parduoti,didelis,stambus avinas,kuris randasi plunges sav.
  14. vitalija

    Avininkystė.

    sveiki,l.juodgalviu aviu vilna tinka velimui.pati isbanziau ir gaminu is jos.
  15. vitalija

    Kergimas

    sveiki,l.juodgalves avis kergti galima tik nuo 12men.zinoma galima ir anksciau ,bet nepatartina nes stabdai aveliu brendima ir eriukai gimsta silpnesni.pati laikau veislines l.juodgalviu avis ir aveliu be 12men nekergiu,o senosios kergiasi pagal sezonine ruja.
×
×
  • Create New...