Jump to content

954

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    sdffds.

954 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū už pagalbą ir geras idėjas
  2. Po kalbų apie variklio apsukas kilo mintis pareguliuoti gazo svirties troseli.po korekcijos variklio apsukos pakyla iki 2500 aps/min...tikiuosi ne per daug. Belieka išbandyti praktiškai kuliant,ir tikėtis kad sytai neišlakstis
  3. Dėl variklio apsukų kyla įtarimas kad per mažos,nežinau kiek turėtų būti bet daugiau 1800 nepakyla ir tai kol neapkrautas.kokios maximalios apsukos turėtų būti?
  4. nesuprantu kas su tuo kombainu ne taip. gal tarpinę reikia keist?
  5. aplimpa ar užkiša tai tik žodžių žaismas . pasakysiu kitaip, ant kratomosios lentos susirenka pelai su grūdais ir šiukšlėmis panašiai apie 10 cm, iki kratomosios lentos pertvarų viršaus.praktiškai tik iki lauko galo nuvažiuoju. jei kuliu toliau neišvalydama visi tie pelai kaupiasi toliau iki pat pobūgnio kol pradeda pati pobūgnį kilnoti. Kas del vejo didinimo tai kaip suprantu vejas tik nuo sietu šiukšles nupūs, kratomajai lentai tas neturi įtakos. ar aš klystu?
  6. pirmi metai kaip kuliu su džoniu ir nesuprantu kas darosi, ar ka ne taip darau. žodžiu kuliant žirnius ir miežius užkiša pelais visą kratoma lenta ir dalį sytų. tenka lipt iš kombaino ir krapštyt šiukšles nuo kratomos lentos. miežiai buvo su žole žirniai šiek tiek žoles bet sugule. su kviečiais tokios problemos nera. kaip išsprest šią bėdą, nes taip neimanoma kulti, kiek pavažiavus reikia lipti iš kombaino. ar teko kam susidurti su tokia problema ir kaip ja išspresti? ar tas kombainas skirtas tik kviečiams kulti?
×
×
  • Create New...