Jump to content

Adzius

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Adzius

  • Gimtadienis 08/19/1966

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Vietovė
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Adzius pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Adzius

    Naminio tabako auginimas

    O tvarte prie sieno tiks? Aisku silumos rudeni vargiai bus, bet skervejo tikrai pakaks.
  2. Adzius

    Naminio tabako auginimas

    Pritariu, vairuojant traktoriu, ar kita transporto priemone, patogiau cigaretes. Tokia galimybe yra, todel nebeda vakare pasiruosti i porcigara keleta cigareciu is to paties tabako. Galima suktinukes be filtro, galima prikimsti i tuscias cigaretes su filtru pasinaudojus aparaciuku. Jis berods kainuoja iki 2€. Siaip cia mes truputi ne i tema, ne apie cigareciu gamyba, o apie tabako auginima kalba eina. Reik sulaukti Ricardo atsakymo ir isbandyti naminio tabako. Turbut ne veltui as cia spirgu, bus naujas isukis ji uzsiauginti.
  3. Adzius

    Naminio tabako auginimas

    Nerukau pypkes, bet manau turi buti tinkamas, gal skirsis tik dregnumas, nes suktis cigaretem reik dregnesnio, jei kimsti su aparaciuku, sausesnio. Manau dar ir supjaustymo smulkumas turetu itakoti. Dabar svarbu isbandyti ta tabaka, o toliau technikos reikalas Uosviui pasakiau, kad galimai pasodinsiu tabako, tai zmogus apsidziauge, sako nebereikes kontrabandos rukyti ir koseti.
  4. Adzius

    Naminio tabako auginimas

    Dekui Ricardai uz atsakyma. O ar galeciau kazkokiu butu jo nusipirkti is Jusu pabandymui. Gal man nepatiks ir nebenoresiu auginti. Aciu.
  5. Adzius

    Naminio tabako auginimas

    laba visiem rukoriam. Taip idomiai perskaiciau visa tema ir pradejo niezteti man. Aisku yra 1 beda, gyvenu Vilniuke inkiliuke ir jokios lysves salia neturiu, bet Zemaitijoje uosvis turi DAUG zemes. Tai dabar taip susimasciau, jei as ant palanges pasodinsiu keleta daigeliu ir pvz Velykom nuvesiu i Zemaitija daigus, tikiuosi sulaukti ir rezultatu. Bet kaip matau cia dar neviskas, norint lapus panaudoti rukymui laukia dar ilgos proceduros, dziovinimas ir fermentavimas. Jau aisku susipjaustyti sugebesiu, o ir maciau galima isigyti mechaniniu masineliu tabalo lapu smulkinimui. Na esme tame, kad pries pradedant tokia veikla, noretusi pas kazka nusipirkti kelis jau isaugintus ir paruostu lapus, kaip sakoma istestuoti Jei kas turite ir galite parduoti pabandymui maza kieki, neatsisakysiu. Parasykite i PM, lauksiu. Aciu.
×
×
  • Create New...