Jump to content

mpo

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

1281 profilio peržiūros

mpo pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. mpo

    Zuvu serykla

    principas aiškus, tik kaip žuvį išmokyti judint ar tiesiog toje vietoje šerti ir pati netyčia užjudinus išmoks ?
  2. mpo

    Zuvu serykla

    Sveiki, ar tokia serykla-stalas tinka upetakiu serimui ? Ar upetakis sugeba nurinkti maista nuo stalo kaip karpines zuvys ?
  3. Sveiki, ar vertetu zuvis auginti varzose, klausimas butu kokia zuvis serema uzauga per sezona tai yra iki ziemos ? Kitas klausimas kaip su serykla daroma kad maistas neisbyretu ar zuvys jo nebarsto ? Manau privalumas jog atkrenta filtravimo sistema, o zuvis mazoje patalpoje mazai juda greiciau auga, beto vandens temperatura be dideliu svyravimu.
  4. mpo

    Udros

    O kazkokiu atbaidanciu priemoniu nera ? Kaip pvz kokie kvapai ar kazkox priedas i vandeni ar aplink tvenkini ?
  5. mpo

    Vynuogės

    Sveiki, turiu pasisodines juodupe ir talisman kas galit patarti kokia rusi rausvu desertiniu veisle kad atspari salciui ir ligoms ir noretusi pailgu uogu ?
  6. mpo

    Arbūzai

    Seklu tai beabejo yra, bet kas isbandete kuri butent veisle sunoksta ir verta auginti savo reikmems ?
  7. mpo

    Arbūzai

    Gal kas galit patarti kokia sekla ir kur isigyti kad laukia musu salygomis sunoktu arbuzai ?
  8. mpo

    Avietes

    As tavo vietoj dar palaukciau kol zole atsigaus, nupurksti zole, uzarti ir sodink, bet saknys neperpus, nebent turi nedideli ploteli ir rankiniu budu derna nuiminesi trauksi grebliu saknis tada bus kiek maziau zoliu. Turiu toki ploteli kur normaliai neperpudziau tai treti metai zoles priauga nors zasis ganyk, teks siemet nesodint nieko dengt juoda pleveli ir sutint.
  9. mpo

    šinšilai

    Sveiki, man kazkaip idomu pasidare kas pas jus ukiuose tuos sinsilus musa ir kailiukus nuimineja ar jus visi patys ar kazka samdot ? Kitas klausimas butu kur dedat mesyte nes pagal turimus seimu kiekius turetu neblogai susidaryti, sunim seret ar kiekviena karta pakasinejat ? Na ir pabaigai kiek trunka kailiuko nudirimas, bei ka darot jei kailiukas iplysta, tuomet tenka ji ismesti aukcionui nebetinka ?
  10. mpo

    Vanduo is pelkes/durpyno

    O kokias kalkes reikia pilti gesintas ar ne ?
  11. mpo

    Vanduo is pelkes/durpyno

    As kazkaip nesidomejau, cia mano pirmas prudas ir tiesiog kalkes kazkaip skamba nesmagiai, bet jei ok tai ok Tiesiog pas mane pelke sale prudo ir as galiu uzmaitint nors ir visa vasara tik tas vanduod ziauriai rudas ir dar su kvapeliu bijau kad is prudo nepadaryt balos kur nei maudytis nei zuvu augint nesigaus
  12. mpo

    Vanduo is pelkes/durpyno

    O nusistovi greit ar taip po kokio pusmecio ? Kito budo nurugstint nera tik kalkes ?
  13. Sveiki, norejau paklaust gal kas susidure. Jeigu pripompuot i tvenkini vandens is pelkes kur daug durpiu, vanduo toks rudai/juodas nes jame istirpusi durbe, ar toks vanduo tvenkinyje su laiku nusistoves ir praskaidres ? Ir ar toks vanduo tinka zuvim, o galbut tokiam kaip placiakakciui butu geras maisto saltinis ?
×
×
  • Create New...