Jump to content

Donatass16

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kuršėnai

Paskutiniai lankytojai

1081 profilio peržiūros

Donatass16 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Donatass16

    triusiu serimas

    Vienas pažįstamas morkais šeria, tai sakė kad vandens žiemą neduoda, tik rytą ir vakare.
  2. Apie tą važiavimą rankiniu stabdžių, tai čia jau nuo pirkimo rankinis neveikė. Šratų vietos neišdilusios, kaip naujos, o ir patys išplečiamieji diskai manau ir orginalūs dar, ant visų trijų tie patys užrašai.
  3. Hmm, pažiūrėjau darbinių stabdžių diskus, tai 11mm, o padrožti jau matosi neblogai, nebėra net tų griovelių. Neturėtų orginaliai būti daugiau?
  4. o kiek to ferodo turėtų būti? Pas mane vietomis griovelių nėra.
  5. Sveiki, sugalvojau šiandien pasitvarkyti rankinį. Užtraukus nebestabdydavo. Varžtas jau kone pilnai susuktas buvo. Tai va, atsidariau, ir pirmas vaizdas toks: pilna tokių žemių, plaušų. Išėmiau, išvaliau, paskui žiūriu kad viena vedančiojio disko pusė išvis plika, vien metalas, o antra tokiom duobėm išmušta ir su dratiniu šepečiu prabraukus - šiaušiasi. Dėl ko galėjo visą tą audinį nulupti? Gal taip ir turi būtI? Gal kažko nežinau? Beto, kokios kainos tų diskų eina? Ir dar vienas klausimas, nuėmiau tuo pačiu stabdžių tą korpusą, ir iš abiejų pusių du skilimai. Paeitų su kempu ar svarke užvirinti ir prišveisti?
  6. Donatass16

    PLŪGAI

    O cilindrų mandžetai nesusidevėję?
  7. Siūlai du komplektus pirkti? Įdomiai, aš bandžiau su pramoniniu fenu visą žiedą tolygiai kaitinant dėti, žiedas tik išsitampo.
  8. Sveiki, galit paaiškinti kaip tinkamai įdėti šituos plastmasinius žiedus? Bandžiau kaitinti - išsitampė tik. Ar tinka tik perkirpti? Žinau, jie yra tik dėl to, kad mandžetas nevaikščiotų.
  9. Donatass16

    PLŪGAI

    Sveiki, kaip jums 82 belarusas traukia 3 kartos kvernelendą?
  10. Supratau, dėkui labai už informatyvų atsakyma
  11. Dėkui už informaciją. Dar norėjau pasiklausti, stabžius įmanoma pareguliuoti su ta ~19mm varžtelio galva?
  12. O kaip tokia mintis: išlupti senos forsunkės vidų, viršų nupjauti, užvariuoti, o prie padavimo jungti manometrą? Kad ir šokinės, vistiek manau bus įmanoma pamatyti kiek maksimaliai išspaudžia. O dėl arimo tai realiai 5 dirbamus hektarus teturim, norim apsibaigti viską ir tada per žiemą tvarkysim, nes dabar tai dusulys kažkoks. Gal ariant pilno litro ir neišvaro hektarui, tačiau paarus 2ha - nuo maksimalios padalos iki 1/4 krenta.
  13. 90 metų, stovi d-240 variklis. Kada ilgiau pastovi - reikia kūchinti ko ne 15 sekundžių. Vedant variklį metą šiek tiek melsvą dūmą. Ant laisvų apsukų kai jau būna prasidirbęs ir apšilęs meta irgi tokį melsvą dūmą. Tepalus ryja kaip pasiutęs 2 litrai ant 2ha ariant. Galios neprūdai - 9 tonas 9 bėgiu vežliu tik tepatraukia, ant zuikio dūsta. O matuojant nuo starterio sukti? Knygoje skaičiau, kad matuojant kompresiją variklio sūkiai turėtų būti apie 180aps/min.
×
×
  • Create New...