Jump to content

Besidomintis

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Besidomintis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki. Gal kam teko jau dirbti ar girdėti, kaip dirba Exacta TL-GEO arba CL-GEO su derlingumo žemėlapiais? Kaip yra iš tikrųjų,
  2. Sveiki. Gal kam teko jau dirbti ar girdėti, kaip dirba Exacta TL-GEO arba CL-GEO su derlingumo žemėlapiais? Kaip yra iš tikrųjų,
  3. Ar pavyksta su standartinėmis 20-24m mentėmis sulfatą ir karbamidą nuberti 20m.(t.y. nuo technologinių iki technologinių). Gal yra tekę bandyti ilgesnes 27/28m menteles, kokius rezultatus su jomis pavyko gauti?
  4. Agrotronic TTV 620 dėžė nuo 6160TTV dėžės , atrodo, skiriasi. Abi jos ZF gamontojo, tačiau 620 - S matic, o 6160ttv Ecom 1,5. Todėl domina, kas dirba su 6160TTV , 6180TTV arba Agrotronic 610TTV traktoriais. Ką apie tas dėžes ir aplamai aoie tuos traktorius galite pasakyti. O kas konkrečiai jums buvo, kaip sakote : " po truputi buvo ir elektroj , ir smulkus gedimai mechanikoje.?
  5. Praėjo metai, kokie teigiami ir neigiami atsilepimai? Kaip jo trauka lyginant su kitais (jei galite palyginti) tokio galingumo kitų markiu traktorias. Aišku labiausiai domina TTV dėžė. Kaip ji? Gal kas galite pakomentuoti jos darbo skirtumus lyginant su Cade CVX ar JD belaipte dėže, neužmirštant ir Vario .
  6. Sveiki. Kiek supratau, kalbėjote apie TRIO 3m. Pakabinamas, prikabinamas ir kokie volai? Jei ne paslaptis, kokia kaina? Gal kam teko susidurti, dirbti su pakabinamais Dalbo TRIMAX skutikais? Kokie įspūdžia?i Jie kažkuo irgi panašūs į TRIO, ar tai jau ne tas lygis?
  7. daugiau jokio lenku gaminio i kiema !!! Gal kas turite INTER TECH ar AGROMASZ frontalinius krautuvus. Irgi lenkų. Ką apie juos galite pasakyti, kuo geresni ar blogesni už Metal Fash ir Metal technik. Galvoju kažkurį pirkti,nes rimtesnių firmų gerokai brangesni. Tad belieka lenkiški. Laukiu atsiliepimų
  8. Labas. Gal kas turite dar kokių variantų su duslintuvo vieta, montuojant Maz-o variklį į T-150.
  9. Tai negi niekas su jais nedirba? Parašykit apie pliusus ir minusus.
  10. O gal kas turite čekišką valomąją KUT 800 ar pan?
  11. Prekiauja Mažeikiuose ir MLVS firma, o šiuo metu akcijinė grūdų valomosios SMA -5 su oro aspiracijos sistema kaina 35 460 Lt be PVM. Našumas nuo 12 iki 25 t/h (taip rašo). Bet įdomu, kaip jos darbas lyginant pvz. su ukrainietiška, nes informacijos ar atsiliepimų praktiškai nėra. o ką šneka tie lenkai?
  12. Gal kas turite? Ką galite apie jas pasakyti? Kaip realus našumas ir valymo kokybė, aptarnavimo patogumas?
  13. Besidomintis

    Grūdų kainos?

    Gal kas perka maistinius rugius už žmonišką kainą?
×
×
  • Create New...