Jump to content

nerijukzzz

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kaunas

Paskutiniai lankytojai

659 profilio peržiūros

nerijukzzz pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Liga rasta. kitos puses stabdziai buvo visiskai sudrozti net isverstas cilindras stabziu jau buvo.
  2. siurbliai abu nauji pudros rade buvom ir pries siurbliu keitima . o ta pudra tokia kaip nuo kaladeliu kokiu kad droztu tepalo spalva visa net pasikeitus tamsiai pilka kaip atrabotke kokia
  3. Beda radom fyltras uskistas buvo pudra kaskokia blizgia, is kur atsiranda nerandam.o uzterstas visas tepalas isardem stabdius galvojom gal nuo ten priskuto bet kad viskas tvarkoje .kur dar ieskot gal kam buvo?
  4. transmisini siurbli tylte keitem nauju pries kelis men. taip pat gumeles vamzdi aliumini o daugiau viskas buvo geros bukles. viskas buvo gerai,viskas veike vaira su vienu pirstu galima sukt ant mazo gazo buvo.vaziavau apie 20km atstuma ipusejus kelioniai pradejo ismetinet puseles poto isvis prapuole,nejo ijungt, bet visa kita veike gerai kury laika,poto kelis kart stovint prapuole visa hidraulika ir vel staiga atsirazdavo.vaziuojant atgal hidraulika vel veike visa kelia iskyrus puseles gryzus vel dingo hidraulika atsirado kelis kart o dabar isvis dingo.buvau atsukes slanga kur is tylto i siurbli priekini paduoda tepala uzkurus nei laso tepalo nepaduoda ir girdisi ties sankaba dzirzgimas kazkoks,nesuprantu kas galejo pasidaryt gal nusisuko kas kur siurbki suka? gal kam buvo taip ?
  5. sveiki gal zintot kas galejo pasidaryt bevaziuojant isijunge pagreitintojas (puseles) hidraulinis ir nebeveikia neina ijunkt, ir nuo to karto ir vairas su gidraulu uzeina kad pastriginet pradeda o po kabina kaskoks keistas garsas atsirado
  6. reikes pasidometi, cia ne tie patys kur ir tvarko siurblius ir kitka kas su hidraulika susyje?
  7. puseles veikia,stabdziai taip pat veikia kartas atrodo kad net stabdo nes riedejimo nera. bet del ko vairas buvo pradejas begiot pats dabar kai pakeitem vairo dozatoriu vairas puikus bet hidraulis prapuole,bandziau vaira uzglusint tik hidraulka palik kelnoja tada gerai,bet vairo neturiu ka daryt ? gal dozatorius netinka ar taip gali but???
  8. sveiki,maciau tema panasi jau buvo,bet gal kas geletu izsamiau papasakot kaip ten kas su ta hidraulika .zodziu beda tokia - viska buvo neblogai kol nepradejo vairas pats sukiotis ir pasidare lb sunkus sukant. hidraulas veike puse velnio taip truputi kartais patrukciodamas. pakeitem nauja donfosa vairas dabar viskas ciki ,bet hidraulas isvis nebekelia tiksliau kelia kai susuki vaira iki galo ir laikai tik atsuki vaira bent biski ir viskas nebeveikia hidraulas.gal kas turit minciu ? kas ten ka maitina ar tas mazasis tylte siurblys vaira ir ta didiji maitina, ar tas mazas tik priekini siurbli maitina o tas visa kita. zodziu trumpai eiliskuma kas ka ir kaip jai kas zinot?...gal kas suchalturita buvo nes metus laiko tik turim ji o pirkom is lietuviu:) dekui:)
×
×
  • Create New...