Jump to content

Žygimantas

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pnvz

Paskutiniai lankytojai

1156 profilio peržiūros

Žygimantas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki. Jai kas domisi MX . galiu pasidalynti informacija ka gaviau. Krautuvas skirtas Jūsų MTZ 82.1 – MX A106 Vardinė keliamoji galia – 1500 kg (600 mm atstumu nuo sukabintuvo) Maksimali kėlimo galia – 2150 kg Maksimalus kėlimo aukštis – 3,80 m. Lygiagretumo išlaikymo sistema 3-čia hidraulinė valdymo pora Smūgių slopinimo sistema Mechaninis valdymas (Valdomas svirtimi – trosais) Kaina su montavimo darbais – 6600 Eur + PVM Mano klausymai: 1. Koks naudojamų metalų - nomenklatūriniai kodai (šiais kodais yra koduojamas metalas, taip galima įvertinti kam skirtas metalas ir koks jo atsparumas: tempimui, gniuždymui, smūgiui ir t.t.) arba metalų cheminės charakteristikos, kaip anglies kiekis ir t.t.. Naudojami metalai, jų apdirbimas ir cheminė sudėtis yra konfidenciali gamintojo informacija, tad negalime šios informacijos pateikti. 2. Ar gaminys turi sertifikatus ir kokios funkcijos sertifikuotos. Taip turi, gaminys ir jo funkcijos sertifikuojamos pagal standartą – 2006/42/EC 3. Atitikimas ES reikalavimams. Taip – 100% 4. Ar gaminio surinkimo šalis yra ta pati, kaip detalių ar naudojamos komponentės yra sertifikuotos (pvz. matovimo daviklis - sertifikuotas, koks standartas ir t.t.). Naudojamos dalys ir komponenetai yra tos pačios šalies – Prancūzija. Visos dalys atitinka direktyvą – NF EN 12525+A2 5. Garantija. Kam suteikiama garantija, garantijos sąlygos. 12 mėn garantija pašalinti gamykliniam ar montavimo brokui. 6. Montavimo darbai. Sakykite ar galėtumėte sumontuoti visą įrangą į traktorių ir kiek tai kainuotų, kokios sąlygos. Taip, atliekame montavimo darbus. Traktorius atvežamas į mūsų servisą atliekamiems darbams. Darbai įskaičiuoti į pardavimo kainą. 7. Valdymo žinynas ir atlasas. Ar suteikiate informaciją, kokios komponentės ką reiškia, kam naudojamos, prietaisų rodmenų reikšmės ir t.t.. Taip, vartotojo vadovas ir priežiūros instrukcija lietuvių kalba. 8. Kokios galimos komplektacijos variacijos, kokios praktinės reikšmės - funkcinis panaudojimas. Galima papildoma komplektacija: 1. Smūgių slopinimo sistema, 2. 3-čia valdymo hidraulinė pora, 3. 4-ta valdymo hidraulinė pora 9. Vienu kokios atliekamos operacijos (kėlimas, sukimas, vertimas ar pan.). Vienu metu galite atlikti: kėlimas – sukabintuvo vertimas, kėlimas – 3-čia pora, kėlimas – 4-ta pora. 10. Reikalingas komercinis pasiūlymas ar kainininkas. Informacija reikalinga pateikiant projektą (samata ). Reikalingi aukščiau pateikti Jūsų duomenys
  2. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    Pas mane sodinti spalio gale, tai apie 60% jau pradejo laiskus leisti. Jai ziema bus salta ir be sniego teks zureti i plika lauka.
  3. Nuomuoju česnakų, svogūnų ir panašaus dydžio daržovių sodinimo kombainas. Daugiau informacijos tel: 867421698. Agregatas stovi Panevėžio raj.
  4. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    Sveiki gal kas turi parduoti 100kg ?
  5. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    kaip kas. bet raso geriause nuo 10men 15dienos iki 11men 07dienos. as pats 13diena.
  6. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    sveiki. kaip geriau beicuoti ir ka naudoti ?
  7. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    jau pardaviau. siaip galiu paklausti to zmogaus is kurio pirkiau.
  8. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    aciu. jau nebereikia. db zuriu ir galvoju gal per daug bus man 2kg jai kas is pnvz galiu parduoti puse kilo.
  9. Žygimantas

    Česnaku auginimas

    Sveiki gal kas turi sejanukiu? kitaip ropeliu?
  10. sveiki. gal kas turi parduoti seklos 1t. galu pasimti pats. butu gerai jai beicuota. pm me rasyti. su kainoms ir veislems.
  11. Kad ne kurti naujos temos. Gal kas turi parduoti zuvies mailiaus, tinka ir karsukai kuojos sapalai, karpai, amurai bet reiktu mazdiaug 10-30gr,
  12. Kad ten niekas ne asiq. visokie varentai ir t.t. o kur galima butu gauti visus atsakymus ?
  13. sveiki turiu klausimų: 1. mes jauni. 2. turim tik pinigų įsigyti 8h sklypą, sklypą turėsim savo lėšomis. 3. Norim gyventi kaime ir dirbti ūkyje ir iš to užsidrbti ir gyventi. 4.Auginti uogas arba žuvis arba daržoves būtų mums tobuliausia viskas viename. 5, Kokias galimybes galima gauti iš jaunojo ūkininko paramos. 6.Ar galima ir tikėtis iš tos paramos ir gauti pinigu namu statybai ir ūkinių pastatų statybai. Tikiuosi gauti visą informaciją apie tą paramą ir ką reiktų mums savo lėšom pasidaryti, kad ją gauti.
×
×
  • Create New...