Jump to content

kalatukas

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Paskutiniai lankytojai

1030 profilio peržiūros

kalatukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kokia kaina? Ir ar knyga ar pdf'as
  2. Gal kas turit parduot manuala claas arion 610c 2008. Ir iskarto prie problemos isjungtas darbinis letai letai sukasi ir gali ranka sustabdyt. Ijungus darbini nesvarbu 540 ar 1000 kazkas sutaksi pradeda pagal ta greiti suktis bet gali ranka sustabdyt. Gali but kad solenoidas neikala ar kokia rimtesne problema. Kol neturiu manualo sunku ieskot problemos gal ka patarsit? Ir kurioj vietoj jis stovi?
  3. Same traktoriai, neradau atskiros temos, bet ir nesinori kurt naujos, čia gal tas pats kas Deutz traktoriai ar nelabai? gal kas turi?
  4. Na tai ar nusipirkai? ar patenkintas juo esi? Man dabar pačiam reikia rinktis, ir galvoju, yra du variantai NH T5.115 arba šis Case UPRO 115, skaitinėju forumus, žiuriu youtube, domiuosi, atrodo lyg case geresnis, sunkesnis, gal 3+1 vartomą vilktų
  5. O tam pačiam guoliui gali turėt itaką frontalinis, nu pvž ten semi žemes ar panašiai ir priekinis tyltas nebuksuoja tiesiog stuksena, ten kiek žinau kažkur nuslopina, kad saulių neprasuktų?
  6. Sveiki, iškilo toks klausimelis, belarusas yra paprastas 920, berots 16/6 greičių dėžė ir kažkas atsitiko, kad betkuriuo bėgiu bažiuojant jis vibruoja/ kalatojasi, ant 800-1000 apsukų nieko, bet nuo 1000 iki 1500 vibravimas yra žiaurus, viršijant 1500, vibravimas virsta į tokį labai smulku ir greitą, gal žinot kas galėjo nutikti? Ar galėjo tai įtakoti, kad pamiršau vieną kartą išjungti priekinį tilta ir važiavau apie 2km ant 25kmh?
  7. Prioritetas turi but teikiamas pavarai, tik tada pusbegiui taip pasiekiama didesne galia i ratus, tarkim mazesne pavara didesnis pusbegis
  8. Pazistamas turi ir per 800 motoval nieko nebuvo nutike sake smagus traktorius bet jo kaina tai nuo 60 euro prasideda
  9. Sveiki, gal kas zino kas atsitiko, traktorius prastovejo koki menesi nekurtas dabar norejau uzkursti ji perstatyti, aisku jis uzsikure, taciau nereagavo i gaza siek tiek pavaziavau ir uzgiso, zejau siurbli, su pompuke pumpuojant kuras grizta pro griztamaja slanga pasizejau purkstukus kazkodel nepaduoda i purkstukus kuro tiek pumpuojant tiek kuriant starteriu uzsukus ta pumpa, kame gali buti beda?
  10. Sveiki, keista neradau atskiros temos apie Linder traktorius, todel sukuriau nauja Noreciau klusterti forumieciu ar turi kas nors is cia esanciu Linder traktoriu, koki atsiliepimai, pliusai, minusai, ar patenkinti jais?Girdejau, kad ju kainos didesnes uz reputacija jau igavusias firmas, tiesa?
  11. Sveiki, gal kartais žinote maždaug MF 6613 dyna 4 / dyna 6 kainą? ir ar toks trauktų 4 korpusų plūgą na tokioje gan molėtoje vietovėje?
×
×
  • Create New...