Jump to content

L&M

Nariai
  • Pranešimai

    71
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

L&M paskutinį kartą gavo apdovanojimą Sausio 27 2018

L&M paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Joniškio raj.

Paskutiniai lankytojai

2495 profilio peržiūros

L&M pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

13

Reputacija

  1. Daug pradirbęs? buvo kokių rimtesnių bėdu?
  2. Turiu ir aš Maxxum, tai galvoju, kad kurčias inžinierius tą dėžę suprojektavo ir pagamino.
  3. Turiu packer tipo volą 3 m. Galiu parduoti. Mainyti nenoriu.
  4. Sveiki, Gal ne visai į temą, bet kalba ėjo apie gręžimo stakles. Noriu pirkti jas. Kažin kaip šitos: https://lytagra.lt/irankiai-ir-iranga/stakles-ir-iranga/grezimo-stakles-ju-priedai/el-grezimo-stakles-vatas-zqj4125-1-750w Galbūt kas turit? Ar gal kas rimčiau yra? ar geriau ieškoti senų Praktikos?
  5. L&M

    Padangos.

    https://www.google.com/search?q=tire+bead+breaker&oq=&aqs=chrome.1.35i39i362l15.-1j0j7&client=ms-android-hct&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Amazon. Ebay yra pirkti.
  6. Slėgis mechaniniu manometru pamatuotas. Slėgis geras. Tas daviklis trijų kontaktų. Tokį įsukus kompas rėks manau viatiek. Nes įtariu kad į ekraną kombaine CAN bus signalų viskas ateina. Jei šitas po praputimo neatsigaus pirksių kitą ir tiek. Ne ta vieta kur kažką burti.
  7. Supratau. Bandysiu žiūrėti. Ačiū už informaciją.
  8. o tai lemputė tepalo spaudimo, kad užgęsta, tai rodo kad daviklis geras. Ar ten į kompą papildomas signalas iš to daviklio eina? beja iš kur daviklį perkat? ir kokia kaina jei nepaslaptis?
  9. Sveiki, Kame šaknys. Kodėl kompas negauna variklio alyvos slėgio rodmenų? lemputė užgesta tepalo spaudimo. Matavau mechaniškai slėgis viskas tvarkoje. Grįžus po dienos darbų viskas buvo gerai. Ryte bandant užkurti taip išmetė kompas kad alyvos slėgis žemas. Kombainas MF 7274. 2000 m. received_1035860927247278.mp4
  10. Sveiki, Kombainui MF 7274 didinant būgno sūkius nuo 900 aps/min atsiranda vibracija. Gal kam yra buvę. Ir lyg dešinėje paleidus kuliamąją kaip guolio užimas. Visuose sūkių diapazonuose. Įdomus toks garsas. Kaip kokia bulvių tarka. Gali vibracija atsirasti dėl guolio nuo 900 aps??
  11. Traktoriuje negyvensi. Norisi ir namą turėt.
  12. 80 ha. apie nepilnai 12k viskam. Didžioji dalis sodrai...
  13. Linginę ir žadu imti priekabą. O kažin amortizatoriaus tvirtinimas turi reikšmės ar ne siubavimo slopinimui? Nes vienose priekabose jie įtvirtinti kampu nuo lingių apačios į priekabos centrą. O kitose šonuose nuo lingių apačios į priekabos galą. Įdomu kas efektyviau? Ar nėra skirtumo?
  14. TAURO bortai be rėmelio? Vien iš skardos išlenkti ir kampuos stoikutės kiek matau 708S modelyje. Aš čia tokia lenkų darbo aptikau gan neblogai atrodo sulipdyta galbūt kas nors turit šito gamintojo? http://www.priekabosjums.lt/index.php?categoryid=1&shop_item=404&shop_action=item Iš šitos tik platforma nepasidaro. Nors mačiau turi ir su ratai po kuzavu kur galima naudoti kaip platformą bet kaina dar šiek tiek didesnė gaunasi.
  15. Sveiki, Norėjau pasiteirauti apie automobilines priekabėles. Domina 3000x1500 vidinių išmatavimų. Ir kad būtų galima su B kategorija tempti, bet kad nebūtų baisu ir kokį 1000 kg pasikrauti jei prireiks. Nuolat tokie svoriai tikrai nebus vežiojami. Įdomu kokia pakaba pranašesnė torsioninė ar lingės+amortizatoriai ( patvarumas ir priežiūra.)? Ašys dvi ar viena? Stabdžiai būtini? Ir žinoma gamintojas koks būtų patikimas? Nes jų nemažai yra, tai akys raibsta autopliusą atsivertus. Ir ar įmanoma už 1500 € su tentu įsitekti? Gal kas kokios patirties turit? Ir galbūt ja pasidalintumėt. Priekaba bus naudojama savo reikmėms, ne kasdieniam naudojimui.
×
×
  • Create New...