Jump to content

for_fun

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

for_fun pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas turit Caffini purkštuvą Ukmergės ar Utenos kraštuose, norėtume užlėkt, pasikonsultuot.
  2. for_fun

    Zirniai

    Ar nuima basagranas su butaxone varputį?
  3. for_fun

    Zirniai

    Sveiki, ką patartumėt žirniuose nuo varpučio naudot? Buvo palikti 'razienų laukai per žiemą'. Prieš augo kviečiai purškiami Tombo. Pavasarį laukas švarus buvo, bet varpučio daug ir nepavyko jo gerai užtarti. Vadyba siūlo Fusilade Forte, Agilą. Nesusidelioja mintys, kaip žirnius nuo žolių apsaugot. Jei varputį už kokios savaitės nupurkšt, kol neįsigalejo, vėliau kai žolių pridygs, dar kartą su herbicidais važiuot teks?
  4. Ir mane domina šie purkštuvai.. Gal galit atsiliepimų parašyt?
  5. Sveiki, kokį purkštuvą rekomenduotumėt iki 12 tūkst. Reikalingas naujas, pagal projektą. Gerai būtų, kad sijo bent kiek ilgesnės nei 12 m.
  6. Sveiki, žemės PH apie 5.37. Jei gerai suprantu, amonio sulfatas tik dar pablogintų situaciją. Kaži, kaip siera kvečius pamaitinti?
  7. for_fun

    Grūdų kainos?

    Sveiki, kaip jums šiemet grikių kaina? Toks jausmas, kad neparduodi, o padovanoji už 270 ... O laikyti nelabai sąlygos yra ir baisu, kad sukais ir iš vis nieko verti bus.
  8. for_fun

    Seklos beicavimas

    Idomiu klausimu tema pasibaigė. Kokius priedus naudojate prie beico, kurie priedai pasiteisino?
  9. O kokia diskusija užvirė, atsiprašau, kad ne į temą čia taip gavos. Chefas, absoliučiai teisus, už kiek gali, už tiek ir perki. Ir tas pirkinys buvo optimalus, tik tiek kad yra trūkumų. Jei rinkčiausi iš naujo, imčiau tokį patį, tik pasirinkčiau iš kelių, nes kiekvienas jų savaip barška Kopūstgalvių ekspertui nematau prasmės aiškint, nes mano galva, jo kopūstas neįgalus suprast, kodėl kiti ne džonius perka. Nelogiškumai su pavaromis: diapazono svirtis, ant kurios yra ir atbulinis, per žema, todėl kiekvieną kart jungiant atbulinį reikia pasilenkt. Svirties prailgint neišeina, nes tada klius už pagrindinės, kuri pavaras perjungia. Priedo pagrinde naudojami 4 ir 3 diapazonai. Kad iš jų įjungti į atbulinį, reikia svirtį pastumti dešiniau. Jei 3 ir 4 diapazonai būtų vietoj 1 ir 2, diapazono svirtį tik pirmyn ir atgal reikėtų junginėt. Daug patogiau būtų. Pas mane ta diapazono svirtis kartais sunkiai jungiasi, tai iš atbulinio iškart į 2 diapazoną įmuši.
  10. Įsigijau 1221.5. Kabinoj triukšminga, pavaros jungiasi sunkiai, jų išdėstymas nelogiškas. Garantinis 4 kartus per 200 val važiavo. Tik tiek, kad sąlyginai galingas jis.
  11. Staltech gerai tarnauja. Nustebino tvirtumas. Teisybės dėlei, kitų ir nebandžiau, bet Staltech per kelmus, akmenis, visai nedirbtą žemę gerai pralygino.
  12. Agriman, dėkui už atsakymą, spėju, kad stosiu į 1025 klubą.
  13. Tai sausus skaičius perskaičiau. Suprantu, kad kol neužsikabinsi ir į lauką neišvažiuosi, nesuprasi kaip dirba. O kai suprasi, bus per vėlu traktorių keist,. Dėl to čia ir parašiau, kad sužinoti, kas su kokiais padargais dirba su 1025
  14. Vat ir apmąstymuose, kokie pakabinami padargai jam tinka... Gerai būtų išgirst kam jis naudojamas, kad bendrą vaizdą susidaryt apie jo galimybes.
  15. Sveiki, nerandu atsakymo, kurį traktorių geriau pasirinkti 1025 ar 1221. Būtų atliekami 6000 imčiau galingesnį, bet labai jau susispausti reikia, kad juos surast. Su juo būtų daromi pagrindiniai darbai, išskyrus arimą. Bet labai norėtųsi jam lėkštes užkabint. Šiemet daug lėkščiavimo ir lyginimo nusimato. Galvoju ar paveš/pakels jis pakabinamas lėkštes, kurios sveria 1800 kg? Gerb forumiečiai, su kokiais sunkesniais padargais 1025 komfortiškai dirba, taip, kad "nesmaugt" jo iki paskutinių?
×
×
  • Create New...