Jump to content

Melo15

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pagegiai

Paskutiniai lankytojai

886 profilio peržiūros

Melo15 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki , norėčiau daugiau nuomonių išgirsti apie šitas sejamaja Farmet Compact?
  2. Žadu pirkti sejamaja bet neapsisprendžiu kas būtų geriau ar imti 4 metrų Farmat diskinė sejamaja ar Horsh dc ar Bednar omega abi 3 metrų butu. Kainos panašios tik Farmet būtų 4 metrų už tą kaina. Sėjama 140 ha. Linkciau labiau į trijų metrų pagal kokybę. Farmet nelabai matytas laukuose mūsų kraštuose. Koks būtų geriausias variantas?
  3. Turiu klausima 2007-2013 Žemės ūkio valdų modernizavime laikotarpyje iejau I parama kaip Augalininkystes ukis, atsirado mesiniu galviju dabar ar galiu eiti I programa 2014-2020 Siam laikotarpyje Parama investicijoms į žemės ūkio valdas kaip jau Gyvulininkystes ukis ir teikti paraiska ?
  4. Melo15

    Zirniai

    Ar galima purksti zirnius su Mistral 700Wg jau sudygusius ? , nespejau nupurksti jau pradeda dygti zirniai ar jau per velu ?
  5. Melo15

    Ruloniniai presai

    kokia galetu dabar kaina buti McHale Fusion 3 ne sezono metu, zinau kad Fusion 3 Plus brangesnis yra tik kazi kokiu skirtu?
  6. Sveiki , zadu statyti is stulpu ferma 15x30 salto tipo mesiniam galvijam, butu tik pastoge su sonais gyvuliams sueiti ziema , statysiu zemes ukio paskirties zemeje, ar kokiu reikia projektu ar leidimu norin pasistatyti ?
  7. Melo15

    Ruloniniai presai

    Ka manote apie siuos presus UNIA MASTER ? ukis nera didelis 100 galvu , noretusi naujo preso -dublio , padevetu kazkaip atsikandau . geru firmu Mchale, welger, Krone neina ipirkti ir neapsimoketu dykai laikyti sukisus tokius pinigus. UNIA MASTER per pus pigesnis, gal kas turite kokie atsiliepimai, kaip laiko, ar uztektu ant tiek galvu ?pasirinkite failus... Click to choose files
  8. Melo15

    Vasariniu kvieciu auginimas

    ka patartumete daryti su karbamidu like pora tonu, kvieciai dar nera pradeja plaukti dar iki plaukimo tolokai ar isbarstyti i zeme daba dregna yra, ar butu veiksminga? ar su purkstuvu purksti visgi ?
  9. http://vz.lt/?PublicationId=34794a13-501f-46d7-a79e-103db3df57f3&ref=powerlinklist Tai kiek suprantu kas nuo 85 balu surinke teigia, kad lėšų turėtų užtekti patenkinti visas paraiškas taip iseitu pagal juos ka sneka, gal jau nebeatmes kas renka nuo 85 balu
  10. Tik as niekaip nesuprantu kad manes nera sarasuose dar, pristaciau paskutine diena, tas skaicius galutinis kuri sako 1 354 paraišku jau buvo zinomas jau likus 2 dienoms iki paraisku rinkimo pabaigos, tai taip iseina kad per tas dvi dienas niekas nesunese paraisku palei juos taip iseitu, nesamone kazkokia
  11. Kokios nuomones apie New Holland T7.170 kokia mazdaug kaina butu jo ?
×
×
  • Create New...