Jump to content

TNūkis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Taurage

Paskutiniai lankytojai

994 profilio peržiūros

TNūkis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kokia reali normali kaina telyčiu nuo 6-12 mėn amžiaus? Kokioms kainomis perkate?
  2. Tai žinoma kad bus projektas čia net nėra apie ką kalbėti. Suprojektuoti galima ir visus leidimus gauti pusremius jungiant tiek gelžbetoninėmis plokstėmis tiek metalo sijomis bet čia nereikia nukrypti nuo temos ne to domėjausi aš. H profili dėčiau i kiekviena idėtine pusremio o ji yra kas 1,5m. Kokio pločio jūsų pusremiai kad įdėtines kas 1m?(ar jūs kažkokiu būdu tvirtinote Z profili prie gelžbetonio?) kokios paskirties jūsų pusremių pastatas? gal galite įkelti foto
  3. Ir fiksuojant kliuškas metalo sijomis H formos ar dar reikia ant ju deti gegnes? Aš planuiu skarda tvirtinti tiesiai prie metalo siju. Tik svarstau ar skarda neišlink žiema nuo papildomo svorio nes sijos eis kas 1,5metro.
  4. O kodėl turėtu statybu inspekcijai tokios statybos nepraeiti? Teko kalbėtis kurie dabar statosi (ant pliko lauko tikrai jokiu pastatu ten nėra buve) arba jau yra pasistate iš kliusku pastata tai nei vienas neužsimini apie kažkokias problemas su iteisinimu.
  5. Sveiki vasara planuoju pradėti statybas fermos mėsiniams galvijams is pusremiu 21m pločio.Gal kas statėte ar žinote kaip geriau tvirtinti pusremius metalo sijomis ar gelžbetoninėmis plokstėmis? Mano paskaičiavimais metalo sijomis kainuotu pigiau pusremiu tvirtinimas ,bet girdėjau kalbu dengiant stoga skarda ant siju stogo skardos tarnavimo laikas sumažes per pus nei ant gelzbetoniniu ploksciu dėl kondensatu ir rugščių Ar šita problema neisprestu prieš dengiant skarda pakloti antikondencatine plėvele ? Gal kas fermos stoga esate denge sandwitch plokstemis (kokio storio naudojote? iskur pirkote? kokia mazdaug kaina isėjo kv/m?)
  6. Sveiki, Gal turite pasiūlyti grynaveisliu angusu telyciu iki 1m. norėčiau isigyti apie 30 vnt. arba gal žinote kas turėtu parduoti?
  7. Gal galite atsiusti kokia nuoroda kur rasti gera SGV skaiciuokle?
  8. Sveiki, patarkit kaip geriau restauruoti serimo taka nuo kurio eda galvijai noretusi kad jis butu slidus, lengviau eitu pasara stumdyti. Buvo paprastai betonuotas bet perlaika betonas istrupejo,isilaize liko labai siurkstus. Gal yra i betono skiedini spec priedu kurie pavirsiu padarytu kuo slidesni ar reiktu kazkaip poliruoti? O gal naudojat kas epoksidini pavirsiu?
  9. Sveiki gal kas pirkote arba zinote kaip vyksta per parama gyvuliu pirkimas? ar kaip technikai reikia triju atskiru komerciniu pasiulimu ar ne?
  10. Mano pazymejimas 261062110 isduotas 2015.02.25 as kita savaite isijemu ukininko pazymejima.Planuoju pretenduoti liepos menesi i parama jaunuju ukininku. Jeigu as jau turesiu ukininko pazymejima ar man bereiks to pazymejimo 261062110 paramai? Nes jei jo reiks ir jis tik galioja vienus metus tai liepos menesi jau jis negalios...
  11. Sveiki, Gal galite ka pasiuliti kur Lietuvoje geriau isigyti grynaveisliu angusu sukergtu telyciu motininiai bandai formuoti?
  12. Sveiki, Kur rasti „PARAMA JAUNŲJŲ ŪKININKŲ ĮSIKŪRIMUI“ paramos naujausias igivendinimo taisykles? ar sitos yra naujausios? http://www.lrs.lt/pls/proj/dokpaieska.showdoc_l?p_id=1013611&p_org=13&p_fix=y
×
×
  • Create New...