Jump to content

marko151

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    elektrenu raj.

Paskutiniai lankytojai

806 profilio peržiūros

marko151 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. O kaip agentura, kuri ruose projekta? Ji privalo tikslinti ir administruoti... Kas jiems labiausiai kliuna, skaiciai, komerciniai ar uzsibrezti tikslai?
  2. Kelintoje vietoje tavo paraiska sarase buvo? Mano 24, bet jokiu ziniu dar negavau...
  3. marko151

    Pudymai

    Sveiki. Deklaravom pudyma 3,5ha. Jau vakar gavom ismoku avansa 325 euriuku. Nesupratau kokia cia dalis ir kokia turetu buti ismoka isviso, uz siemet deklaruotus 3,5ha pudymo?
  4. Jaunasis21 kaip sekesi? Tu teikei liepos menesi?
  5. Vaziuoji pasirasyti siais metais pateikta paraiska? Darosi idomiau...
  6. Tai kiek cia laiko gali testis... Bent jau tie kurie teike paraiskas pernai gruodi jau visi gavo paramas ar yra tokiu kurie dar laukiat? Mano veikla turetu prasidet kovo menesi tikiuosi iki tada patvirtins, galetu ir anksciau...
  7. Sveki. Gal kas nors jau gavo pranesimu is NMA del projekto tiklinimo ar patvirtinimo. As asmeniskai gavau ziniu tik rugpjuti is VMI kad NMA tikrino mane, o dabar jau du menesiai kaip tyla...
  8. Gal patartumet kur tokiu dalykeliu kaip atbulini voztuva ir kitokiu john deere daliu galeciau isigyti? Kur turetu vietoj, o ne kiekviena detale uzsakyneti ir laukti savaite?
  9. Uosvis daug dirbes prie mtz ta pati galvoja, o 'specai' is srotu aiksteliu jau pataria stumokline tikrinti ar neissikraipiusi...Kazkas panasaus galetu buti?
  10. Sveiki. Isigyjau john deere 6300 93 metu ir iskart iskilo tokia problema. Prie keliu laipsniu salcio nelabai nori uzsivesti. Kol suki starteriu lyg ir uzgriebia, atjungus starteri ugesta ir taip kokius 4 ar 5 kartus kol uzsikuria. Poto jau kuriasi is puse raktelio pasukimo. Nuo ko reiketu pradeti patikrinima? Akumuliatorius geras.
  11. marko151

    braskininkai

    Sveiki. Gal kartais pastebejote kiek m3 kubu vandens vasara sunaudoja 0,5 ha frigo ar kitu tipu daigu braskynas sodinti pleveleje lauko salygomis ir tiek pat tokiu paciu daigu nesildomuose siltnamiuose? Gal kas stebejo mazesni ar didesni plota, butu idomu isgirsti? Aciu
  12. Kaip manote su tokia pilna priekaba: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/priekaba-21979891.html Lengviau riedetu 4 cilindru 310 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-310-lsa-22405844.html Ar vis del to 6 cilindru 312 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-312-22225337.html O gal sestos serijos dar rimtesni 612 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-612lsa-22407684.html Koks jusu manymu kuro skirtumas iseitu? Kurie modeliai patikimesni? Vezioti reiktu 10 km atstuma.... Aciu uz nuomones.
  13. Sveiki. Ka reiskia FENDT LS ar LSA ar FAVORIT...Kurie modeliai yra 4 cilindru turbiniai? Metai iki 95. Aciu.
  14. O kaip vyrukai AURIDANA Radviliskio raj. ir jos Fendt traktoriukai, bei servizai? Reiks nulekt paziuret, gal ka ten issirinkciau...
×
×
  • Create New...