Jump to content

plunlita

Nariai
  • Pranešimai

    129
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    seti ir pjauti

Miestas

  • Miestas
    Plunge

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

plunlita pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. Sveiki, gal galėtumėte plačiau apie tvoros įtempimą? Mes tempėmė rankomis , išbangavo . Stulpus greičiausia eglinius kalate?
  2. plunlita

    šinšilai

    Sveikas , buvau birzelio 5d , kas domina ? Informacijos tikrai nemazai, tik toks jausmas ,kad dauguma atvykusiu tikisi labai "greitu" pinigu .
  3. plunlita

    šinšilai

    Sveiki, gal kas nori kartu vaziuoti birzelio 5 dieną į TAGAVOS seminarą? As vaziuoju is Plunges, galeciau 2-3 zmones paimti bendrai kelionei. 8šeši5667400
  4. plunlita

    Baronas

    Na jei toks turetu iskirsti vietoje. As atitveriu tinklais ,islaikau apie 30-40m tarpa , bet matomumo zonoj. Kaip minejo Vanagas svarbu pirmos valandos ,gal dar 1 para. Siemet dar tvarte atskiriau vaikinus , tai lygtais greiciau nuo mamu atprato.
  5. plunlita

    šinšilai

    Sveiki , sudalyvauciau ir aš seminare. 865667400
  6. Sveiki Daiva, su kabina be kabinos? kokie pliusai minusai ? Kokia kaina? Jei galima daugiau info, nes zvalgaus ir as apie 40ag traktoriuko. Gal kontaktais pardavejo galite pasidalinti?
  7. Sveikas, skarda manau netinka nebent kondensacine plevele deti, nes ant skardos kondensuojasi dregme, serksnas , saldytuvas gaunasi.
  8. Jei teisingai supratau , kalba eina apie ėriukius 6-12 mėn., o ar ruošiasi pirkti vyresnias avys , avinus? Su ėrienos realizacija nėra labai sunku.....
  9. Kiek žiūrėjau Sanitex ,įvežtinė aviena.
  10. Kiek pastebėjau mėsai perka vidutines ir didesnes pajamas gaunantis žmonės ,mokantis gaminti , nes mokėti 5-6eur už kg skerdenos nėra pigu . Tiekti į viešojo mait įstaiga dasideda skerdykla ,vet.pažyma. Ir žinoma patiekalo savikainos klausimas.....
  11. Sveiki, nemanau ,kad tikslinga banda skirta skerdienai (mėsai) laikyti ilgiau kaip 12-15 mėn. Kodėl? + Masė kažkiek didėja - skerdienos kokybė prastėja ,daugėja riebalų ,lajaus ypač po žiemos laikotarpio - klientai nebenori mokėti už avieną ėrienos kainos - išlaikymo kaštai didėja
  12. Vokietija, kaina + siuntimas 406,50eur
  13. Ruosiuosi naujam ganymo sezonui, naujas el . piemuo 18,5j ,nes padaugejo elektriniu tinklu .
  14. Galima sertifikuoti pievas ir paselius eko, tik reikes pardavimus rodyti. O pirkejai tik eko ukiai , bet pereinant i eko reiktu tureti pilna cikla gyvuliukai ,pievos, paseliai . 6 metus esu eko ukyje ,pradzia sunkesne,paskui isivaziuoji.
  15. vidurkis gavosi 12 avių į valandą.
×
×
  • Create New...