Jump to content

GOOGLISTAS

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviškis

Paskutiniai lankytojai

882 profilio peržiūros

GOOGLISTAS pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

4

Reputacija

  1. Kaip tik vakar keičiau visas, gavau naujas Vilkaviškio r žmogus turi naujų detalių volvo kombainams. Tik kad jos 2mm per plačios tai teko nuimt kraštus po mm. Turi ir tų blekiniu laikiklių bet ir tie bsk per platūs. Kažkas minėjo kad ir litagroj buvo radę
  2. Man irgi šitas klausimas aktualus nes jau stipriai ten sudilę tis plastmasės, girdėt teko kad ten sunku paskui viską atgal surinkt.
  3. Aš irgi galvoju kad būtų galima pasibaigti profesinę ir taip gauti papildomų balų. Pasidalinkite patirtimi nes girdėjau, kad tokių atvejų yra, kiek suprantu būtų mokamas toks mokslas. Beje gal kas žiūrėjo NMA pranešimą apie šią priemonę tai minėjo kad mažai paraiškų gavo per birželį.
  4. Tai Tai taip su 30000 ved ir aš surinkčiau 50balu tik galvoju ar su tiek įmanoma gaut paramą. Aišku rizika nes nemažai tektų prasiplėstkad kad pasiekt tokį rodiklį.
  5. O smulkieji patys supildot kažką paprastai paramai ar reikia verslo plano?
  6. O toks klausimas ar kas bandęs imt šią paramą be gyvulių, uogų ir sodų grynai su grūdais? Nes kiek suprantu praktiškai neįmanoma vien su grūdais gauti šią paramą. Ar klystu?
  7. Žiūrėsim, kaip čia bus jau geriau dabar išsiardyt nes ten reiktų kaip ir kasdien prasitept o man visai neprasitepa, tai pasekmės gal nlb smagios gali būtu
  8. Matau mirus tema darosi bet gal kas atsilieps. Toks klausimas baigiant sezoną pastebėjau kad neprasitepa varijatorius, pakeičiau tepimo tašką nepadėjo. Tai kaip ten jo ardymas pačiame viduje kažkas gali būti užsikimšę?
  9. Tai kitą kartą taip ir atrodo, kad tie kas rašo tuos reikalavimus išvis jokios patirties neturi su žemės ūkiu, dar kažin ar išsilavinimą susijusį su tuo turi ir apskritai šneka kaip reikia skatinti smulkius ūkius, jaunimą, o šiem skiria palyginus skatikus, kaip modernizavime didžiąją dalį susišluoja stambieji ir bendrovės
  10. Taigi aiškiai parašyta ir daug kartų sakyta, bent kartą deklaravęs plotus negali pretenduoti į šią priemonę. Net atšaukus deklaravimą jau tampi netinkamas. Vakar taip išaiškino specialistę vykusioje online konferencijoje.
  11. Netikėtai pūtinęjant kombainą radau problemą
  12. Tai kai pats pasiberia tada žinai ką tvarkyt o ieškot problemų nesinori. Dabar važiuoju max 2 bėgių ir nėr to garso negrazaus. Dar likę 8 ha kūlimo ir bus pabaiga tikėkimės atlaikys
  13. Supratau reikės nusiimt ta bliuda rato ir pažiūrėt kas ten darosi, tik dabar nesinori pasibert vidurį javapjūtės.
×
×
  • Create New...