Jump to content

figaro

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario figaro paskelbtas turinys

  1. figaro

    Moto blokai

    Koks motoblokas, ikelkite foto. Dėkui.
  2. Gal kas pirko iš www.traktoriukai24.lt? Kokie atsiliepimai?
  3. Kokia būtų protinga kaina už traktoriuka apie 15-18a.g.? Ar pavadinimas turi įtakos?
  4. Mane domintų būtent iš kur pirkti, kokios kainos. Kaip su paslaugomis, aptarnavimu. Rekomendacijos ir panašiai.
  5. Sveiki, norėčiau prie savo ukelio nusipirkti traktoriuka. Kad galima ir pafrezuoti ir su priekabele zole išvesti ir šiaip smulkus darbai. Žemės 50 arų, tai norėčiau kažko negalingo iki 18a.g. Gal patarsite kur gerus parduoda? Nes skelbimuose visokių pilna, tik nesinori pasigauti. Ir kiek maždaug toks kainuotų? Visiems dėkui už patarimus.
  6. figaro

    mtz 80

    Dar sako vienas variantas, kad pats 24v starteris greičiau sugenda. Ar tai šepetėliai ar kas, sunku paaiškinti.
  7. figaro

    mtz 80

    beda tesiasi. Traktoriu mtz80 didele kabina, starteris 24 v, du akumai po 12 v. ir nesikuria. Turiu 12v nauja starteri, tai gal sakau pirkti nauja 12 v akuma ir statyti nauja12 v strarteri? Tada ir bedu nebus uzkuriant? beja koki patarsit pirkti akuma? Prasau nuosirdzios pagalbos, kadangi esu visai zalias siame reikale. Is anksto dekui visiems.
  8. figaro

    paršavedės

    Sveiki, turiu toki klausima; gal kas gali pasakyti kokios yra kiauliu(parsavedziu) laikymo taisykles? Esme ta kad Kauno rajone perimiau dvi parsavedes, tai kadangi gana esu "zalias" siame reikale, tai turiu daug klausimu siame reikale. Is anksto dekui uz bet kokia informacija.
  9. figaro

    mtz 80

    starteri suka, bet nieko nekabina, kad ir kiek bebandyciau
  10. figaro

    mtz 80

    sveiki, turiu toki klausima: niekaip neiseina uzkurti mtz80. Esme ta, kad mire savininkas ir matyt buvo kazkoks slapukas. Gal ka patarsit gudraus? Ar protingiau butu pravodke kad perdarytu, tam kad visi galetu uzkurti? Is anksto dekui uz atsakymus, nes reikia traktoriaus.
×
×
  • Create New...