Jump to content

Halkasss

Nariai
  • Pranešimai

    148
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kupiškis

Paskutiniai lankytojai

1680 profilio peržiūros

Halkasss pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

8

Reputacija

  1. Kišasi jos į pirmus pobūgnio tarpus tarp vielų ir pobūgnio rėmo. Ir gaunasi kad uždaro tuos pirmuosius tarpus. Ikiši tvarkingai ir palieki, nesitvirtina niekaip.
  2. Halkasss

    Česnaku auginimas

    Kokius herbicidus naudojate česnakams?
  3. Halkasss

    Grikiai

    Musu dar žydi
  4. Halkasss

    Bulvės.

    Su kokiais kombainais kasat buves? Nes maniškis ANNA nesusitvarko su grumstais tai galvoju kaip kiti ar čia tik mano kombainui kažkas netaip.
  5. Halkasss

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Katik norėjau užsakyt sėklos iš LA tai sakė sustabdyti užsakymai nes dabar užsakius atvežtų tik rugsėjo gale. Nespėja ruožt sėklos.
  6. Halkasss

    zieminiai mieziai

    Dar neužpuolė, bet pernai sėjau po ž.kviečių į arimą ž.miežius ir šiemet kūliau miežius su maždaug 8% kviečių priemaišų. Tai galvoju sėklai naudot tokius ar ne, nes bus sėjama į arta kviečių ražieną ir kad kitamet nereiktų galvot kur jų dėt
  7. Halkasss

    zieminiai mieziai

    Žieminiu kviečiu pabiras iš žieminių miežių įmanoma su kuo nors išpurkšt?
  8. Veiklios kaip ir visi gavo apie 160N 30s.
  9. O tu galvoji su užsikišusiu važiuosi toliau be jokių lūžimu? Nebus taip, arba nekuli šiukšlynu, arba pradarai daugiau apatini sieta ir renki viska i bunkeri.
  10. Hondia aš augines tai šiemet iš priesmeliu apie 6,8t/ha gavosi. Nebloga veislė, gerai krumijasi. Vienais metais net ir durpyne teko ja kult, kai kitos būtu sunyke.
  11. Halkasss

    Trašų kainos

    Kur čia tokia kaina?
  12. Halkasss

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Kupiškyje yra. Kiek reikia?
  13. Gal kas restauravot turbiną? Maniškė žiūriu jau sparnuotė nuo klebėjimo liečiasi į krašta. Gal kokius meistrus galit rekomenduot?
  14. Halkasss

    Grikiai

    Pirkau iš žmogaus didmaišiuose, kaip pardavėjas sakė gal ne šimtaprocentinis daigumas bet 70 % tikrai dygs. Skė ir pats sės tuos pačius ir kiek žinau kitiem dar yra pardaves. Buvo sėti ir durpynai ir smėlynai ir molynai, gylis skiriasi sėjimo bet sudygimai visur tokie patys. Išvada perdžiovinta sėkla.
×
×
  • Create New...