Jump to content

Ramza

Nariai
  • Pranešimai

    901
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Ramza paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gegužės 25 2022

Ramza paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Vietovė
    Laisve
  • Pomėgiai
    Istorija bus man palanki,nes as ketinu apie ja rasyti

Miestas

  • Miestas
    I Latvija

Paskutiniai lankytojai

3636 profilio peržiūros

Ramza pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

325

Reputacija

  1. Ramza

    Ūkininkų protesto akcijos

    O kuo mes skiriames nuo ruskyno, nieko tik pavadinimas kitoks, ka mes girdim ,neduosim, atimsim, bausim, geda musu policija, kuri dirba ne zmonem.
  2. Ramza

    žiemkenčių buklė

    Kaip sustarsi su nuomuotoju, tau visada bus per brangu, savininkui visada bus mazai.
  3. Ramza

    žiemkenčių buklė

    Zinok kad viskas brangsta kuras, nuoma, mokesciai, jei tau kas neiseina, nenuimuok, ar pagalvok apie perdirbima, o ne vien tik grudus pardavei ir viskas, tada sukursi didesne pridetine verte, galesi daugiau uz nuoma moket , pats geriau gyvensi, galesi didesnes investicijas daryt.
  4. Ramza

    žiemkenčių buklė

    Nuomos kainos turi kilt, cia jusu teise moket ar ne, jei laukas prastas galima atsisakit ji dirbt, kam set jei norimo derliaus negauni, o kita reikia galvot apie derliaus didinima, gal ne tas kulturas sejat, taip alinat zeme, ji nera melziama karve reikia i ja idet kad kazka gautum.
  5. Ramza

    Ūkininkų protesto akcijos

    Uz tokius darbus tau galima pritaikyt straipsni, tycinis turto sugadinimas uz tai gautum solidzia bauda, aresta, viesuosius darbus, ar nuo 1 iki 5 metu belanges ir tuoj tas mandrmas baigsis plius kaip pasakiniu asmenu itraukimas i nusikalstama veikla.
  6. Ramza

    Ūkininkų protesto akcijos

    Juokingai jus cia kalbat su tais visais blokavimais, streikas, akcijom visokiom, jus net patrasto lauzo uzkurt nesugebat, kad ir uzkursit, saskykus pakepsit viskas pasibaigs, geriau tas malkas nuveskit kas sunkiau gyvena, geru zodziu pamines. Valdziai jusu protestai dzin, mokikites is prancuzu kaip reikia streikuot, reikalaut, o ne trepset vietot laukt neaisku ko ar ti kas bus ar ne. Iki sausio 8 d puse ir uz mirs kad kas ten bus.
  7. Ramza

    Verslo sinergija ūkyje.

    Buvau, o tu matyt tik arklio sikna matai daugiau nieko nepastebi
  8. Ramza

    Verslo sinergija ūkyje.

    Is tos parodos ir inovaciju Lietuvai jokios naudos, ta tachnika skirta Amerikai, Kanadai kur dideli laukai, tad dziaugis ka turi. Cia tik grazu akis paganyt, geras laiko praleidimas toj, parodoj, grazi ekskurcija,graziu vaizdu paziuret, vaziuojant pasigrozet gamtos vaizdais.
  9. Ramza

    Išmokos 2014-2020

    Kur cia yra ta priezastis kad nuomininkas nutraukia sutarti, kas cia kaltas is tikro, gal reikia moket normaliai, ar laiku, kaip cia is tikruju.
  10. Ramza

    Išmokos 2014-2020

    Ne eilini karta, o isdure, isduria ir dar daug kartu isdurs su tokia realybe reikia susitaikyt. Tikrai buciau nustebes jei butumen neisdurti, gal zeme apsiverstu tada
  11. Ramza

    Išmokos 2014-2020

    Jei pats tiek negali moket, nemokek yra kas moka ir nepavydek. Man iki pencijos liko keli metai, gyvuliu nebelaikau, ukiio nepeplesiu, liko pievos, uz jas gaunu ismokas, nuomuotoju sulaukiau keliu siulanciu padoria kaina, dabar dar nenuomuosiu. Valdzia nera durna kad kelia mokescius, mato kokiais automobiliais vazinejat, kokie ukininku namai, kur vaikai mokos, kur vazinejat, reiskia turit euru ir ko nekelti.
  12. Ramza

    Išmokos 2014-2020

    Zemes nuoma kiekvienais metais turi brangk nes viskas brangsta tiek paslaugos, technika, reikia stengtis turet daugiau savos zemes tada nereikes nuomuotis.
  13. Ramza

    ar reikia kam atkurti pievas

    Geriau sakyk kvaili reikalavimai, paklausus nieks nezino kaip tai yra protingai, pasikkyde tuos reikalavimuos.
  14. Ramza

    ar reikia kam atkurti pievas

    Panagrinejus radau daug keistenybiu su tom pievom, viena pieva pries 3 metus paseta, ne raudonai pazymeta, kitas laukas pries 2 metus, pieva isarta, dabar juodas laukas tai pat neraudona.
  15. Ramza

    ar reikia kam atkurti pievas

    Kaip cia situos zemelapius pievos raudonai pazymetos kur isartos ir ukininku kurie laiko gyvulius tos pievos nupjautos, nuganytos ar dar ganomos, jos tai pat raudonos, kaip cia suprast, ar tas ju palydovas pievas rodo.
×
×
  • Create New...