Jump to content

mode26

Nariai
  • Pranešimai

    713
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    4

Visas nario mode26 paskelbtas turinys

  1. mode26

    Pieno kainos

    1,5 cnt žp. Kartėlį is susitarimas... Vabininko paklausus, kodėl kaina sumažino? Atsakymas ale visi mažina, tai ir mes mažiname
  2. mode26

    Pieno kainos

    Kas kiek be gaunate už sausį? Žp 34 cnt už 500l. Ir gal yra nešančių pamario pienui? Kaip ten su atsiskaitymas? Kaimyninis ūkis neša, tai kaip problemų ir neturi. Bendrame gaunasi, kad daugiau moka nei Žp.
  3. Aš kiek suprantu tai į dirbti gali su kuo tik nori. Tik turi lauke nuo sausio 1 iki kovo 1 ar 15 išbūti ražiena arba žoline danga (javai, ar poselis). Bet galiu ir klysti.
  4. Kiek imate už traktoriaus motovalandos?
  5. mode26

    Pieno kainos

    Kas kiek be gaunate už pieną? Mes iš žemaičių gauname 25,8 centų neperskaičioto už 500l.
  6. Kiek tekę tai tik nendrinis drižutis teauga. Bet ji reikia greitai šienauti nes tuoj išplaukia, šlapiam lauke jau problema, ir šienas iš jos praktiškai needamas.
  7. mode26

    Pieno kainos

    Jo matai kai jie žalia pieną surenka, tai jis toks stebuklingas patampa jog gali laikytis 2 mėnesius ir nesugestidėl to ir parduoda dar brangiai nupirkta
  8. mode26

    Pieno kainos

    Kiek tenka pasižiūrėti į žmonių reakcija gaunant dykai pieną, tai toks įspūdis jog pienas ir pieno produktai tai kaškokia prabangos prekė ant Lietuvos. Čia jau kefyro nebeprisriebsi bulvių išsikepes...
  9. mode26

    Pieno kainos

    Tuo laiku mes gavome 41,5 čia po derybų. Rudenį juos vyko du kartus, vienos rugsėjo kitos lapkričio mėnesį, dabar gili krizė ner kur derėtis. Logika šio laikraščio tokią jog tikinti tuos kurių kitokia informacija nepasiekė, kad jie stato pieną patiems geriausiems ir sažiningiausiems pieno perdirbėjams. Čia mano tokia nuomone gal aš ir klystu, gal jie ir sažiningiausi.
  10. mode26

    Pieno kainos

    Čia žemaičių propagandinis... Atveža šoferis sykis nuo sykio (lyg kas mėnesį) tai šįryt gavom. Pati brošiūra 23.01.23 parašyta, o kainos tai pagal tas lentelės, žemaitijos pieno visada geriausios. Lapkričio mėnesį turbūt pasirinko nes galvoja, kad ūkininkai jau pamiršo kiek tada gavo.
  11. mode26

    Pieno kainos

    Nu pagal šitą tai mes milijonieriai
  12. mode26

    Pieno kainos

    Visa laišką ten su pasiteisinimas atsiuntė, bet pagrindas infliacija, augančios energijos kainos, SUMAŽĖJUSI PIENO PRODUKTŲ KAINĄ.
  13. mode26

    Pieno kainos

    Žemaitijos pienas sumažino 25 eur už toną. Nors ir taip pastoviai nuo pienas Lt atsilikinejo. Kas dar mažina kainas?
  14. mode26

    Galvijų ir skerdenų kainos

    Um. X Mesiniai. Virš 600 kg Buliai 2,40 eur Telyčios 2,20 eur
  15. Praeitais metais mum buvo kranas oro užsikišes, tai pilnai nedajungdavo ir smirdedavo diskeliai buksodavo. Tai kraną nuo dėvėto autobuso idėjom.
  16. Esame dadeje buvę, jei daugiau darbo gali tekti vėl dadeti. Bet geriau dek naujus. Aišku jei jau nesudejai.
  17. Utenos mėsa. Pieniniai: 2 eur. Mesiniai: 2,15 eur.
  18. 355 eur +PVM rapso išspaudos. 210eur + PVM melasa. Čia po toną perkant. Joniškio grūdai.
  19. mode26

    Pieno kainos

    Pienas Lt. Siūlė tėvams po 25 už 600l, gauna iš žemaičių 22cnt. Neblogas skirtumas.
  20. Kiek baltymų turėtų būti kombikormoje, kad užtikrintų vištos poreikius? Suprantu, kad gali jinai reikiamo kiekio baltymų ir ne įsisavinti dėl netinkamo su balansavimo. Ir kaip pašare suskaičiuoti MJ nes žiūrėjau ant etiketės tenai nerašo jau suskaičiuotos. Skaičiau, kad vištą lakstydama laisvai sulesa iki 10% daugiau kombikormos.
  21. Sveiki. Nerandu tikslios informacijos kiek sulesa vištą. Tai kiek sulesa vištą visaverčio pašaro (kombikorma) gyvenanti ant kraiko ir kai yra sąlygos iš bėgant į lauką?
  22. mode26

    kukuruzu smulkinimas

    Kaip kukurūzų silosavimas lyjant? Sako, kad negalima, bandžiau iš klausti paslapties neišdavė. Galvoju, kad neturėtų stipriai į lyti kukurūzas jis pats viduje sausas.
  23. Sveiki. Kas gali būti eriukui apie 3,5 mėn, iki šiol ėdė viskas normaliai buvo imitimas normalus apie 25kg nuo kirminų suduota. Šiandien kaip be orientacijos svirdulioja ir mekena. Pašaras toks pat kaip ir melžemoms karvems, tai gal variu apsinuodijo?
  24. mode26

    SZ-3,6

    Kai pasikabinsi pilna tai bielkis piestu stosys.
×
×
  • Create New...