Jump to content

eimas07

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    marijampole

Paskutiniai lankytojai

1152 profilio peržiūros

eimas07 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kaip dabar eina tas traktoriukas? jau pora metų praėjo (sprendžiu iš forumo žinučių ) Svarstau apie vieną iš šių variantų, 50g arba tą dong feng, zoomlion ar kitas panašus gamintojas. kuris iš jų patvariausias? Naudosiu kaip pagalbinį traktorių prie ūkio, įvažiuoti į fermą žemom lubom, gal rulonų daltytuvą ar išardytuva prie jo prikomplektuoti, Pardavėjas iš Margučių minėjo, kad dongfeng rimtesnis aparatas nei chery, gal kas plačiau galit pakomentuoti ?
  2. eimas07

    Graikiniai riešutmedžiai

    Planuoju užsodinti apie 5 - 10 ha riešutmedžių. Klausimas tiems kas auginate riešutus, kokio derlingumo žemėje juos auginate? ar tiesa, kad juos reikėtų auginti žemės sklype, kurių našumo balas yra 25-35?
  3. eimas07

    Pieno kainos

    kokiais kiekiais ? pas mane 430 litrų vidurkis į dieną ir tokią kaina tik tepaliko.. Gal kas banėt domėtis produkcijos išvežimu svetur?
  4. eimas07

    Pieno kainos

    Sveiki kolegos, kaip jums pieno kainos? pas mus numetė iki 15 centų , ... Mažiukai, kurie stato po kaniukę pieno, tai tie gauna geresnes kainas.. po 14 centų, o jiems nei elektra nei kombinuoti pašarai nekainuoja papildomai...
  5. eimas07

    Graikiniai riešutmedžiai

    Sveiki riešutų augintojai. Susidomėjus riešutmedžiais kilo keletas klausimų į kuriuos manau jūsų tikrai turite atakymus . Norėjau pasiteirauti kur būtų galima įsigyti jau ūgtelėjusių graikinių riešutmedžių sodinukų ir kokia jų kaina? Beje kada jie pradeda duoti derlių ir jei būtų auginama didesne jų plantacija tai kaip su riešutų realizacija ? Vežat į turgus ar į supirktuves? Kiek laiko jie gali būti laikomi maišuose po nuskynimo ir kokiomis salygomis? Ačiū už atsakymus
  6. eimas07

    zemes sklypu ribu zemelapis

    Aš peščiom apėjau lauką (su užmetimu, kaip per upelio kraštą ir kitam gale keliuko viduriu) ir matau, kad man trūksta 30 arų, beje pagal regia žemėlapį matau, kad kaimynas gerokai įlindęs per visą sklypo ilgį. Dabar dar nuvarysiu pamatuoti kaimyno sklypo su gps ir jeigu jo plotas bus perdidelis negu deklaruota pas ji popieriuose, tai viskas aišku kas kur įlindęs.
  7. eimas07

    zemes sklypu ribu zemelapis

    Tai neatitiko realybės Regia žemelapiai ? Pas mane aplinkinių kaimynų sklypai beveik visi tvarkingi, tik kaikurie įlenda viens į kito ribas. Bet va buvau ismatavęs lauka su GPS matuokiu tai truko 30 arų, pagal Regia matau, kad kaimynas gerokai įlindęs į sklypa, gal per 10m vienam gale, o kitam per 2m. O kokia situacija pas kolegą buvo ?
  8. eimas07

    zemes sklypu ribu zemelapis

    oba koks geras maps'as . Pastebejau, kad kaimyno žemės gerokai įlindęs į mano sklypą. Gal kas galit patarti kaip išspresti šia problemą ir kur gauti tikslesnius sklypų braižus?
  9. Gal kas turit kokios informacijos apie DF 105.4G ? Jie eina su SDF FARMotion varikliais, gal kažka apie juos esat girdėją?
  10. tai kad padorus t5 šimtinukas kaštuoja netoli 40k euru. O DF siūlo geresni variantą, tai kame čia bairis ?
  11. Gal ir pigiau, bet jie tušti būna, o čia padori komplektacija ir plius oras į tą pačią kainą įeina. Pvz už NH TD5.115 prašo 115k lt ir pustuštis.
  12. o tai ka pasiemei ir del ko persigalvojai ? pakolkas su DF sulo geriausia komplektacijos ir kainos santyki. uz DF 5105.4 G DT MD GS. nori 129 tukst. litais, gal kas kazka girdejot apie 5 serijos G modelius?
  13. Susimaisiau. dabar matau, kad jie cekiski. Ka apie juos manot? Tema apie juos maciau, bet labai jau placiai isplesta diskusija, Noreciau isgirsti koks butu reziume apie juos
  14. Sveiki. Mačiau, kad kažkas turit zetor traktoruką. Gal galit papasakot kaip jie jums laiko ir kiek moto valandų jau prasukot su jais ? Aš taip pat dairausi traktoriaus pagal parama iki 40k euru, bet niekaip neapsisprendžiu ar imti pigesnį traktorių (toki kaip zetor, ls mtron hattat ar ta pati belaruski) ir papildomai prie jo padargų(pvz plūgą, šienapjovę ir t.t), ar gera traktorių (tokius kaip JD ar NH apie 80-100 arklių), bet jau prie jo jau vos vos frontalinį įtalpinčiau į kainą. Dabar turiu 892 MTZ 2000metų ir nusidirbu visus darbus, tai ieškau jam pakaitalo. O kas dėl darbo su juo tai pagrinde visur pievos (apie 20 ha), nes gyvulininkyste užsiimam, ir 5ha kukurūzo kurį į silosą smulkinu su vienvagiu smulkintuvu ir tiek pat arimo po to. Ką jūs patartumėt dėl traktoriaus?
×
×
  • Create New...