Jump to content

statytojas

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

statytojas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Na tik nereikia taip piktai. Ši kelių metų senumo istorija yra žinoma. Taip buvo brokdarių pas mus. Šis angaras buvo paskutinis jiems. Kaip pats pastebėjote, pati konstrukcija yra puiki ir tikrai verta dėmesio. Norite parsisiųsti patys - pamėginkite. Tik atkreipkite dėmėsį, kad mes angarus parduodame gamintojo kainomis. Įsigydami angarus iš mūsų jūs gaunate ne tik statinį, bet ir nemokamas konsultacijas surinkimo metų, jei renkate patys, techninę priežiūra, garantijas. Svarbiausia nebijoti kreiptis kilus problemoms. Turite klausimų - drąsiai skambinkite ar rašykite.
  2. 15x30 H=6m 60t.lt + ~20t.lt surinkimas+PVM rytų Lietuvai, bent pas mus, Kitai Lietuvos daliai 50t.lt+20t.lt surinkimas+PVM. Kodėl skirtumas? tik dėl sniego apkrovos.
  3. Orientacinė kaina yra ~105000Lt +PVM. Kaina su pamatais, grindimis ir pastatymu. Matmenys: 12m x 22m, aukštis per vidurį ~6m. S modelio orientacinė kaina su pastatymu ~115000Lt +PVM. Pamatai, grindys, sumontavimas įskaičiuoti. Kainos paskaičiuotos I sniego zonai (Panevėžys, Marijampolė, Pakruojo raj., Klaipėda).
  4. 12x30 = 94000 + PVM. Pastatymas ir pamatai į kainą neįskaičiuoti. Tai galite atlikti patys, reikės tik rakto ant "13". Galima pilti grūdus iki 1,8m aukščio tiesiai ant sienų. Į tokį angarą galima sutalpinti iki 1100m3 arba ~825t. grūdų.
  5. Elektrinės šildomos grindys dedamos iškarto po plytelėmis į klijų masę. Yra specialūs kilimėliai su išvedžiotu kabeliu, kurio storis 3mm. Pats esu įsirengęs tokias grindis, tai labai patenkintas. šildymo sezona pradedu kai tik reikia. nereikia šalti ir laukti, kol šilumos tinklai teiksis įjungti. Kad be reikalo nepleškinti elektros, naudoju programuojamą reguliatorių, kuris įsijungia nustatytomis valandomis ir nustatytą savaitės dieną. O pasidaryti nesudėtinga. tepi ant grindų hidroizoliaciją, užleisdamas ant sienu ~20cm, ties dušo zona ištepi ir sienas iki 2m aukšio. nepamirš į visus kampus sudėti specialą juostą. po to klijuoji plyteles, į klijus sudėdamas šildymo kilimėlį. Plytelių siules glaistai vandenį nepraleidžiančiu glaistu (ne visi jį sulaiko, nors deklaruoja dauguma). Kampuose suklijuotų plytelių siules užtaisai silikoniniu hermetiku. Yra specialus silikoninis hermetrikas kuris valomas vandeniu (ne painioti su akrilu, kuris visiškai netinka). labai atidžiai apžiūrėk hidroizoliaciją, kad neliktų neteptų vietų.
  6. realiai įstatymais apibrėžta projekto kaina gali būti ~7% nuo statinio įrengimo vertės. Priklauso nuo sudėtingumo ir keliamų projektui reikalavimų.
  7. statytojas

    ar beverta ukinkauti?

    Na kažkokia betvarkė. Jau senokai parduotuvėje mačiau lietuviškų daržovių, gal tik kopūstai. Vien olandija, italija, egiptas , marokas. Tik prieš kelias dienas atsirado lt bulvės ir morkos. Tai kur čia "šuo pakastas"? Aš jau geriau mokėsiu 2x brangiau, bet pirksiu lietuviska, nes ne tik skaniau man, bet ir organizmas geriau toleruoja, o tai nuo latvisku morku ir olandisku pomidoru tryda leidzia
  8. statytojas

    Grūdų kainos?

    Ne kainos, o supirkėjai bjauriai elgiasi, nes kažkaip nepastebėjau, kad gaminiai parduotuvėse atpigtų. Anei miltai, anei duona. Jie tik rankom trina ir toliau kainas mažina, viską suversdami pasaulinei situacijai. Vienu žodžiu ... kartelis.
  9. bus pakankamai brangu statyti kolonas. pilno pastato kaina orientaciniai nuo 800lt/m2 užstatyto ploto. kas pigiau , ar blokai, ar lietas pamatas priklauso reikalingų matmenų, bei formos. Jei reikia pamatu 300x600 (plotis x aukstis) pigiau lieti, jei 500x1200 tai pigiau blokai.
  10. statytojas

    Grūdų kainos?

    bet ar tebeveš dar klausimas, nes baksas kolei kas sunkiai, bet lipa į viršų o dėl naftos , tai patys siurbėjai prisidirbo, būtų nekėlę kainų, tai dabar nereiktų mažinti.
  11. Angaras bus S tipo (kaip atrodo pamatytumet mūsų puslapyje). Patalpas atskirs mūrine siena, nors galimi ir kiti variantai. Planuoja betonuoti perdangą, nes nenori prarasti patalpų aukščio. gyvenamųjų patalpų apdaila standartinė- gipso kartonas , dažytos sienos. Sienų varža ~4. apšiltinta 15cm akmens vata. Patalpų aukštis ~2,5-2,7m.
  12. Po poros menesiu bus. Lapkricio men isplaukia is gamyklos i LT. Priesingu atveju net neuzsiminciau. Beje Europoje yra nemaziai tokiu varantu.
  13. Pabandykit angara. "Vienu šuviu du zuikiai" . Iš vieno galo patalpos gyventi, gali būti ir per 2 aukštus, iš kitos garažas su dirbtuvėmis technikai ar sandėlis grūdams. 2 viename
  14. Trečiadienį važiuoju į Pasvalio pusę, jei kam reikia informacijos galime susitikti.
×
×
  • Create New...