Jump to content

pirštas

Nariai
  • Pranešimai

    96
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

pirštas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Liepos 22 2015

pirštas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    lietuva

Paskutiniai lankytojai

1059 profilio peržiūros

pirštas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

4

Reputacija

  1. Patikimi, pigūs ir lengvai remontuojasi, tai nusipirkęs žmogus galės ir išbandyt tą visą malonumą ir čia tik variklis apšilo per tas 22val diskusija turėtų vartaliotis tokia linkme, kad ne katras geresnis, o katras tavo ūkyje variantas optimalesnis. posto ištrauka: noriu pasidalinti ispudziais apie naują 1025.4. 22 darbo arba moto valandos : leidžia priekinio tilto "chvostaviko" riebokslis , varo alyva pro priekinio tilto ir vienos pr.tilto pavaros alsuoklius )))
  2. ką čia skaityt, pusantrinis ir trys mtz, perskaičiau puikiai, nėra čia reikalo gilintis, kad tu dievini juos, nereikia sakyti, kad ten super dalykas, o tai kiti pasiskaitys tavo pezalionių. dar kartą pasikartosiu, karvėm bačką nuvežt ar akmenis rinkti, tinkamas variantas, bet jei ūkis didesnis ir su juo pagrindinius darbus dirbti, gerokai varginantis reikalas, aš renkuosi kas man patinka ir mano pasisakymas tik kaip patarimas buvo, o jūs garbintojai bandote įrodyti savo tiesas. Buvau užpernai parodoj į naują belarusą įlipęs, vaizdas nesiskiria nuo 1994. Irgi kaip minėjau, pas mane 2004m 820, pirktas per paramą, todėl sudėtos plasmasės, sėdynė gramerio, bet vistiek, po darbo dienos savijauta ne kokia.
  3. pats tu nekliedėk, 500ha su pusantriniu jis apdirbdavo gali pasidėt liniuotę čia nesimatavęs, nes matau kantrus žmogus, galėtum ir kastuvu sukasti tuos visus hektarus pas jį dar pasirodo belarusai nei vibruoja nei triukšmauja, nejuokink.
  4. dabar pats 120ha dirbu ir dar giminaičiui apdirbu, todėl nemažai tenka traktoriui prasėdėt. Jeigu ūkis iki 50ha, tada taip varai su bielkiu, bet jei koks nuo 70ha, tada jau reik žiūrėt normalios technikos. aš pats pirkausi vakarietį turėdamas 70ha.
  5. pas mane 820, 2005metų, plačiom padangom, su frontaliniu ir gramer sėdyne. Taip, jis mikštas, bet tik tiek, operatoriui reikia patogios darbo vietos, o ne pastovios vibracijos ir triukšmo, užesio. Karvėm bačką nuvežti, tai sutinku, tinkamas, bet kaip reikia visą dieną jame būti ir kratytis, tai nafik, todėl taupau pinigėlius ant kito bet dėvėto kantraus ir paprasto vakariečio ir kuo greičiau iš kiemo išvyti tą belarusą. O remontuoti koks skirtumas katrą, gal vakarietis ir brangiau kažkiek remontuosis, bet nors rankos nedrebės.
  6. Aš lygiai taip pat nusipirkau naują 115ag vakarietį, o pardavęs senus laužus nusipirkau naudotą claas šienapjovę 3metrų, claas grėblį 7,6metrų. Šienapjovei keičiau tik peiliukus ir kardaną, nes sulanksčiau per durnumą, grebliui nieko netvarkiau iki šiol. Palyginimui turiu ir belarus, tai su juo padirbęs visą dieną, vakare pas merginas lėkti mažas noras, galva užia, o su vakariečiu dirbdamas, grįžus po darbų, dar prisigalvoji veiklos. Traktorius jau prasukęs virš 3000val, daręs tik aptarnavimus. Kadangi dirbti reikia pačiam, tai aš taupydamas savo sveikatą, pasirinkau man tinkantį variantą, dirbu pats, techniką saugau ir prižiūriu, todėl ji man tarnauja.
  7. a, apie daviklį kalbi, gal ir nieko, bet brangūs jie, variantą apsvarstysim, dėkoju.
  8. Turbūt kad ne, nes įjungus varikliuką, stumiasi rankena, kuri turi atsiremt į išjungėją-atidaro sklendę, įjungus vėl varikliuką, rankena slenka į kitą pusę, link kito išjungėjo-užsidaro.
  9. kaip tas bekontaktis atrodo, gal galima pvz? reikia 4vnt.
  10. Sveiki, kadangi ant barstyklės turiu persidaręs sklendžių elektrinį valdymą, reikia išjungėjo, kuris būtų apsaugotas nuo dulkių ir drėgmės, gal galite užvest ant kelio kur galėčiau kažką panašaus rasti? http://edj.lt/index.php?route=product/product&path=80_231&product_id=2834 dabar naudoju kažką panašaus, tik dveju cilindriukų, todėl dulkėms patekus, pradeda strigti. http://mirauto.lt/lt/jungikliai/83978-atbulines-eigos-zibinto-jungiklis-16102.html
  11. kaip suzinoti sėjamosios metus jei nera tos lenteles, yra tik kita su serijos nr?
  12. Sėjamoji 3m, purkštuvas 24m, kaip technologines daryti? buvo forumietis kažkur įmetęs nuorodą į technologinių lentelę, ten lyg 4 m buvo, turbūt ir 3 m būtų.
  13. sveiki, ar su 130ag patrauksiu rapid 300s su trašom? ir kokį maždaug greitį eitų pagauti? dvi eilės noragų. nėra kalvota ir pilnos nekraučiau.
×
×
  • Create New...