Jump to content

Justinas20

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kelmes rajonas

Justinas20 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Justinas20

    Grėbliai

    Sveiki, Gal kas turit Potinger Top 800 grėblį? Žvalgausi pirkti naudotą, o šito kaip ir kaina labai nesikandžioja, tik neaišku, kaip su patvarumu ir dalių kainom bei jų radimu
  2. grudu ant zemes nemeta, vienas kitas tik, bet taip tai svariai iskulia
  3. Jei elevatorius nespeja varyti, kas tada? Imanoma padaryt, kad greiciau keltu tuos grudus?
  4. neiskultu varpu sraige, bet grudu pribyra i vejelka, ir kedery pilna grudu, tai net nebesuprantam kas gali buti
  5. Grudai nezoleti, sausi, dregnumas apie 9-10%. Pernai su tokiu paciu tankumu 4km/h ejo su vejeliu. Yra kompas, kuris rodo greiti.
  6. Justinas20

    Massey Ferguson 29

    Sveiki, reiktu pagalbos del kombaino Massey Ferguson 29, na jis tas pats, kas ir dronningborg D700 ir nuo kitu dronningborg'u beveik nesiskiria.Kuliant atsijunge lenktuvai ir nebesisuka isvis. Tepalu pro sali niekur neleidzia. Gal kas turejo problema tokia? Taip pat dar gal zinot, kas galetu buti, kad kuliant kvietrugius virsijant 2.5 km/h greiti uzsikisa kombainas? Buciau labai dekingas uz pagalba!
  7. Sveiki, reiktu pagalbos del kombaino Massey Ferguson 29, na jis tas pats, kas ir dronningborg D700 ir nuo kitu dronningborg'u beveik nesiskiria.Kuliant atsijunge lenktuvai ir nebesisuka isvis. Tepalu pro sali niekur neleidzia. Gal kas turejo problema tokia? Taip pat dar gal zinot, kas galetu buti, kad kuliant kvietrugius virsijant 2.5 km/h greiti uzsikisa kombainas? Buciau labai dekingas uz pagalba!
  8. Sveiki, reiktu pagalbos del kombaino Massey Ferguson 29, na jis tas pats, kas ir dronningborg D700 ir nuo kitu dronningborg'u beveik nesiskiria.Kuliant atsijunge lenktuvai ir nebesisuka isvis. Tepalu pro sali niekur neleidzia. Gal kas turejo problema tokia? Taip pat dar gal zinot, kas galetu buti, kad kuliant kvietrugius virsijant 2.5 km/h greiti uzsikisa kombainas? Buciau labai dekingas uz pagalba!
  9. Justinas20

    Ruloniniai presai

    Sveiki, gal galit pasakyti, kaip reikia pakelti ar nuleisti smulkinimo peilius ant preso claas rollant 46 roto cut?
  10. Sveiki, kurie traktoriai geresni claas arion ar claas axion? Girdejau, kad kazkurie is tu yra prastesni
×
×
  • Create New...