Jump to content

antanas.g25

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Tauragė

Paskutiniai lankytojai

832 profilio peržiūros

antanas.g25 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. O klausimas, pakalbėjus su vienais ir kitais pardavėjais, likau nesupratęs, vieni sako kad amortizuoja tik kai krautuvas nepakrautas, kiti kad tada kai būni pasiėmęs kokį ruloną, tai jis pakrautas ar nepakrautas amortizuoja? ar visokių sistemų pasitaiko?
  2. o teisybė kad inter tech sunkiau nuimamas nuo traktoriaus? be to kaip su amortizatoriumi tuo hidruliniu, ar apsimoka jį dėti jeigu keliu važinėjama nedaug, tik dirbama vietoj?
  3. Sveiki domina atsiliepimai apie šiuos krautuvus ant mtz 820, Metal fach, metal technik, ar inter tech, kurį rekomenduotumėt.? be to, pajungimas nuo siurblio ar skirstytuvo geriau?
  4. Dėkui už tokius pasisakymus, dėl kainos na gal atrodo ir neapsimoka dėl tiek rulonu, bet kas žino gal kita metą jau 300 reikės. Tai vadinasi welger galima su smulkintuvu tempti MTZ 820?
  5. Šitas johndeere 550 diržinis, man susidaro nuomonė kad jų išlaikymas brangesnis jei diržai trūksta, o naujokui jie manau kol išmoksim trūks. Būtų didesnis noras būgninį. ar 820 hidraulika išlaiko galą preso buvo nuomonių jog čia silpnoji vieta. Na o dėl darbinio galima greitai padaryt kaip naują. Welger mane domina, nelaibai nusiskundimų apie juos teko girdėti. kur jų minusai? Beja kokia nuomonė apie claas?
  6. dėkui už nuomonę būtų įdomu dar išgirst daugiau nuomonių ir apie būgninį presą, nes važiuojančių yra tik neteko matyti ar juos tikrai 820 sunkiai veža?
  7. Sveiki, skaičiau daug temų panašių bet dalis jų jau pasenusios norėčiau šviežios nuomonės. Turiu MTZ 820 būtent prie jo reikia preso sukti šienui, šiaudams, beveik žaliai masei. per metus iki 150 rulonu reikia tik, išleisčiau apie 20 000 lt Kas konkrečiai susidūrėt papasakokit ir patarkit ką galiu tempti su šiuo traktoriumi. Esu naujokas šioj sritį, tikiuosi protingų patarimų. rišimas tinkleliu, o dėl smulkintuvo jau jūsų nuomonė.
×
×
  • Create New...