Jump to content

ADM

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

917 profilio peržiūros

ADM pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki gal kas turite Fendt 615 LS 1980-1989m kokie atsiliepimai? kokie gedimai pasitaikė ?
  2. ADM

    MTZ 1523 ir 1221

    O gal kas naudojat juos ? galit iš patirties papasakot kaip patvarumas kokios bėdos ?
  3. Sveiki kolegos, gal kas nors žinote preliminaria šių modelių kainą ? ir iš kurių atstovų geriausiai pirkti ? Taip pat gal yra turinčių šiuos modelius , pliusai minusai, kuris patvaresnis ir t.t. ?
  4. Na bet 540 pas mane nebeveikia ir kažin ar taisysim, tai ar tikrai galima šiuos du darbus ant 1000 apsidirbt ? gal patarimu kokiu dar kas pasakysit ?
  5. Noriu paklausti, pas mane ant bielkio veikia tik 1080 darbinio greitis, ar galiu nepilnu gazu purkšti ir šienauti ant to 1000, ar nesugadinsiu purkštuvo siurblio ir šienapjovės ?
  6. Pas mane irgi tvarkė tvarkė ir padarė tik kad veiktų ant 1080, taigi noriu paklausti, ar galiu purkšti su nauju pakabinamu purkštuvu, ir šienauti su nauja lenkiška žolepjove ant 1080? vieni sako galima tik gazo mažai duot, kiti sako kad sugadinsiu kanors. Kaip yra iš tiesų?
  7. Kad ne 20ha o 70ha turim, tik likusius nuomuojam bendrovei, nes MTZ pavarges, padargai pavarge, žemė molis tai tiek ha su juo apdirbt nelabai ir isivaizduoju kaip, nebent diena nakti ten jame sėdėt kaip jūs kažkada ir dirbot. Beto ūkis nėra vienintelis užsiemimas ar pragyvenimo šaltinis. O tai ka tada pirkt gavus ta pamarama pagal jus jai ne traktoriu? Kažkaip man gaila pirkt naujus plugus ar sėjamasias po 40 000 kai ta funkcija normalei atlieka ir seni.
  8. Dėkui už patarimą. Aš irgi panašiai galvoju, kad prie panašaus svorio ir galingumo neverta žiūrėt naujesnį nes bus tas pats MTZ tik kad komfortas... NH patinkantis variantas butu bet kažin ar tiek pinigo užteks jam. Gal kas kainas tikslesnes jų žinot?
  9. O butina drausti? kiek ta jo eksplotacija gali atsieiti per tuos 5m mazdaug? Jai neiskaiciuojant jokiu gedimų. Sėjamoji Tume CK4000 diskinė. viena sezona tik naudojam, bet jau suluzo puse teleskopiniu sėklavamzdziu ir keleta disku nebesisuka... Iš augalininkystės, gyvulininkystei nėra infrastruktoros... nei pastatu normaliu nei nieko.. nebent mėsinius ateitį galvoju aptvėrus tiesiog ganyt.
  10. Kad uz 50 dėvėtas vakarietis tokio galingumo tik 10-15m senumo išeina ir tai dauguma jau labai pavarge o iš manes mechanikas ne koks idomu kas ji taisys. Sutinku padargu tai reikia bet viskam savas laikas... Kad produkcijos nelabai ir gaminam dar ,tai labai rimtu padargu dar ir negalvojam. Gal ir negerai čia galvoju ,tai paprotinkit labiau iš savo patirties
  11. Dar galvojau apie FARMTRAC 7110DT 110ag bet kad jis ne kažka už ta MTZ82 sunkesnis tai didesnių padargų vistiek nelabai temps, tai darbų atlikimo greitis padidės tik nežymei... gal kas turit jį ,ar ka girdėja? O naujo traktoriaus pirkimas tam ir planuojamas kad nereiktu vargt taip kaip su turimu
  12. Dėl plėtimosi dar nėra aišku, bet galimybės padidėti iki 100ha neatmetu. Turim MTZ82 seną su maža kabina, ir padargus prie jo (plugas kvenerland 3korp bet galima dasijungti, kultivatorius 4m sejamoji tume 4m , purkštuvo nėra bet negalvoju apie brangu. Dirbam šiai dienai apie 20-25ha likusiuis išnuomave, bet pirmus keleta metu manau apsidirbčiau su esamais padargais..
  13. Sveiki, galvojame pirkti nauja traktoriu nadodamiesi jaunuju parama 138,000 dasidėti galime dar +-50,000 norėtusi kažką iš vakarietišku kad ir paprastesniu zetor, same, landini? ką patys turit?kokie atsiliepimai? norėtusi nuo 120ag. Arti reiks apie 70ha . Kokios kainos prabangesniu firmu?
×
×
  • Create New...