Jump to content

Eimontas

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Eimontas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugsėjo 30 2016

Eimontas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie Eimontas

  • Gimtadienis 08/23/1988

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Vietovė
    Norvegija - Lietuva
  • Pomėgiai
    Aviu kirpimas.

Miestas

  • Miestas
    Sandnes - Marijampole

Kontaktai

Paskutiniai lankytojai

1571 profilio peržiūros

Eimontas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

9

Reputacija

  1. Labai reik patarimo. Gal kam buvo panašiai, kad ėriukas sunkiai kvėpuoja šnopuodamas su švilpimu... jau apie 4 dienas taip. Gimė 3- čia pati mažiausia. Pirmas dienas kvėpavo normaliai. Šiaip - smarki, godi avytė, 12 dienų. Maitinam pieno pakaitalu,  prišokus pas savo motiną pažinda ir dar iš kitų pasivagia. Gaila tik klausyt, kai garsiai kvėpuoja. Jaučiasi , kad problema nosyje ar kiek giliau.

  2. Eimontas

    Avių liga

    Jei kas turi kokių problemų su avimis kreipkitės gal galėsiu padėt patart.
  3. Eimontas

    Avių liga

    Paprasčiausia "LISTERIA' daugį ausį suserga nuo metų iki 2 metų avys nes užėda pelesio ar netinkamo pašaro. Daugiau informacijos. http://www.nadis.org.uk/bulletins/nervous-disease-in-sheep.aspx
  4. Aviu kirpimas Norge 2016.10.04
  5. https://m.youtube.com/watch?v=W_efLZi4o4M speed shearing. Apkirpau vieną eriuka per 39.97 sekundės.
  6. Jei moki kirpt gali kirpt ir paprasta elektrine mašinėle kirpt, tik minusas kad taip greit kirpt negali nes trūksta jėgos. Bet su ta paprasta gali nukirpt apie 100 jei turi patirties. Bet bei rimtai užsiimi kirpimu pirkt reikia kabinima variklį Heiniger EVO ir eis kaip iš pypkės po kokių 1000 avių
  7. Nu manau 1,5 EU geriausia kaina, nes avį apkirpt, bent man ilgai ne uztrunka. O kas labai daug ima uz avį tai tie manau mėgėjai. Tokia mano nuomone. Taip pat parskrendu Birželio pradžioj jeigu kam reikia nukirpt avis kreipkitės.
  8. Kažkaip keista kad taip greit apkerpa. Nes įgūdžiai turi būt labai geri.Nebent avys labai mažos ir labi gerai prožiurėtos. Su kokia yranga kerpa Lenkai? Su pakabinamas varikliais ar ne?
  9. Nu taip visokių būna avių, bet tekselius reikia kirpt Norvegijoj tai ne Lietuvoj.... Pas vieną ūkininką avis minimum sveria 115kg tai jau geriau kartais kudesnes. Ir dar kaip turi daug praktikos kirpime tai kuda ar stora ar tekselis ar romanovo jau nebebūna skirtumo kerpi kuo greičiau ir namo leki O taip kaip kiti įsivaizduoja kad jau jie profesionalai ir verkia dėl avių kad didelės ir taip toliau, nors nukerpa per sezoną vos 1000 ar daugiau. Tai paprasčiausiai daugiau tokių nesikviest verksniu...... As bent taip manau.
  10. Tai kokia tavo kaina galutinė su kelione ir su kirpimu? Už 200 km sumokėjo 40 eurų. As Lietuvoj po kol kas mažai turiu klientų tai kad aš į Lietuva avių kirpt nesiveržiu. Tai tik kirpkit vyrai. Nes ne bet kas gali kirpt avis Tik tikri vyrai tai gali
  11. Manau,kad rasi kas apkirps. Tik dėl kainos nežinia.
  12. O tai kiek tu nori gaut už avi? Kokie dar niekai buvau gryzes į Lietuvą ir kirpau po 1.5 euro maks plius kelias. Tai kalbėjau už 40 avių prašo 200 eurų... kiti kabutėse profesionalai.... tai viskas proto ribose. Tai mažos kainos važiuok kirpt avis į Norvegiją. Tikrai kainos ne mažos bet ir pragyvenimas nepigus tai kad tas pats kur kirpsim ar Lietuvoj ar Norvegijoj. Tik nereikia įsižeisti už teisybę. Tik sakau kaip yra.
  13. Visi tik apie kainas šneka. Man avių kirpimas kaip gyvenimo būdas ir kaina nelabai svarbu svarbiausia kad būtų ką kirpt po 1 eurą ar daugiau kerpi ir vargo nematai avi užtrunka nukirpti apie 2 minutes plius minus tai nemanau kad gali imt 2 eurus.... bisky jau per daug. .. O dėl važinėjimo pas ūkininkus nereikia verkt toks juk darbas aš daug važinėju ir nesiskundžiu. Kaip ir sakoma ne varyk Dievo į medžius Bet džiugu, kad Lietuvoj daugėja avikirpiu. Ir kiek kas nukerpa avių per sezoną? labai įdomu:)
  14. "Kerpu" Kokia įranga kerpi ir kiek patirties turi avių kirpime?
  15. O Lietuvoj daugėja avikirpiu
×
×
  • Create New...