Jump to content

Nerijus_

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Nerijus_ paskelbtas turinys

  1. Sveiki. daug nesitikiu, bet gal koki vartotojo zinyna ar kataloga 6600 turi ar zino kur online rast?
  2. Ir ka as cia tureciau matyt? Ruskiu eshopu dalys cia. man reikia fuskiu kontaktu reiksmiu.
  3. Kolegos, gal kas galėtumėte pasidalinti informacijos šaltiniu, katram būtų surašyta MTZ 82 senojo skydelio tų dviejų stambių fyškių laidų reikšmės. Pačiam skydelį viskas dar dar bet tos fyškės ten jau neina atrinkt. O galbūt yra kur nors pirkti jau pagamintų kaip paveikslėlyje. Traktorius su mažąja kabina Ačiū.
  4. o kaip ta kaiksti isimt? grezt? ar jis kiaurai persikala?
  5. Nutrūko gilzė ties viršum. YOUTUBE maciau visokiu sjomniku, bet jie gilze istraukia tos virsutines taures pagalba. kaip patartumet ja isimt?
  6. Nerijus_

    Dažai/dažymas ž.ū. technikos

    kolegos, kaip jus nuriebalinat traktoriu pries dazant. nu vistiek nuplovus varikliu plovikliu reik nuriebalint. gi ten tiek visokiu uzkampiu.
  7. Kolegos, kokios išmieros fūriniai ratai tiktų keturtonei didžiajai? Be abejo ne ant originalių ratlankių :)
  8. Tai bet kuriam padargui, kuris turi hidrocilindrą ta papildoma pora gali būt naudojama. O padavimas yra bet kuris, priklauso kaip rankeną ar kelsi ar žemyn lenksi.
  9. Pirkau naują cilindrą ir nepamenu ar nuo naujo taip darė ar vėliau pradėjo... o jis būna gryna ant išėjimo prisuktas ar cilindro viduj kažkur ten?
  10. parduotuvėj siūlė štucerį su maža anga, tokia vos vos skylute. jeigu ją įdėsiu ar nesulėtės ir kėlimo funcija, nes lėtai išvarinės tepalą iš cilindro?
  11. Kolegos, kartojuosi su klausimu - meta padargą. Reikia rankeną milimetrais skaičiuot nuleidinėjant pakabą kad netrenktų žemėm. Kur ieškot galų? Ir dar prasidėjo vienas dalykas. Neina atlenkt šienapjovės juostos (kartais) Toks jausmas kad kažkas kažkur pristringa greičiausiai skirstytuve. Užkelia normaliai, tik atlenkt (lenkiasi įjungus plaukiojantį, kaip ir visos) atrodo kad užsidaro kažkas ir negrįžta tepalas. Dėkui už protingus patarimus.
  12. Sveiki. Meta padargą ant žemės. Kelia gerai, laiko tvarkingai. Seniau taip nebūdavo. Kame bėda? Dėkui.
  13. Paskutiniai du zodziai yra atsakymas.
  14. Nu bet pavyzdžiui, pradraskius pievos paviršių kad ir su ekologinėm akėčiom ar šiaip paprastom apverstom akėčiom, tada išbert ir užvoluot sunkesnais volais. Juk taip ir veikia tos pievų persėjimui skirtos sėjamosios. Negi vistiek efekto nebūtų? Tokiu sėjimu sudygtų ir tebeesanti žolė o vėliau ir išberta. Ar biškį nelabai ?
  15. Pasidalinkit nuomonėm ir kainom apie stūmoklines grupes. Visokių privežta ir kainų skirtumai nemaži. Traktoriukas dirba nedaug ir nelabai sunkius darbus (nutempia bačką kartais, pakaupia bulves, patampo grėblį) , tepalai keičiami laiku, centrifugos švara prižiūrima. Galbūt užtektų lenkiškos? Nors ir tų kainos skirasi.
  16. Taisyklių projektas. https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAP/0fe79370238811e9b246d9cc49389932 Yra straipsnis nma, kad perskirscius pinigus tarp priemonių bus 10 mln. skirta.
  17. Yra puikių naujienų! http://www.agroeta.lt/smulkiems-ukiams-riebi-zemes-ukio-ministerijos-spyga/?fbclid=IwAR323cDxHzw6-JMpNO2o-xjdreEviUeExhSzU9VWwdwAuglqPQPazln2klQ
  18. O tai i baka nupylimo iš skirstytuvo neina?
  19. Jau vien iš puslapio matosi kad rimta kontora. Kam kreiptis, juk tuos fotonus ar lovolus pardavinėja ne vien jie, ar ne?
  20. Ar pas ką nors vyksta koks judėjimas - paklausimai, laiškai... Nes kažkaip labai tylu.
  21. Nerijus_

    PLŪGAI

    Sveiki. Labai sudilo kvernelando pirmos kartos plūgo gylio ratuko vidurys (ašis ir įvorė stebulės), čia greičiausiai per neapsižiūrėjimą. Ar galima ten kaip nors perdaryt ant guolių? Galbūt iškart galvot apie kitos ašies ir stebulės pritaikymą?
  22. Sprendimas vienas - vezt remontuot, as pasiūliau laikina alternatyva Nesikarsciuok bro
  23. Teoriškai ten kuro neturi rastis ir lygis neturi kist. Jeigu per siurblio alsuoklį varo, reiškias plunžerio gumelės sutrūkę. Variklio darbui tas absoliučiai jokios įtakos neturi, tik tiek, kad būna šlapias visas šonas. Sprendimas vienas, imi lauk ir veži remontuot, nes pats tikrai nepasikeisi. Arba, kaip yra man buvo, išleisdavau salerką ir vėl pupsėdavau iki kol pradėdavo bėgt. Taip ir iškeliavo iš mano kiemo jisai. Dar kartą pasikartosiu, variklio darbo tas neįtakoja.
  24. Nu kaip, vien tik per apačią jis ir išsiima. Tik kad reik skirt, imt visą sankabą, smagratį, "kožuką", tada visa priekį su visais dantraciais ir viskuo. Atsuki visas pakakles ir praktiškai pam param ir guli ant žemės va kaip trumpai ir nesudėtingai dedamas variklį atgal pakeiti susidėvėjusias dalis gerom ir variklis ledas, nes remontinant šitą gedimą faktiškai lieka nepaliesta grupė ir paskirstymo velenelis , tai jeigu su pastaraisiais bėdų nėra o visa kita ką išardai ir susidėvėjusius mazgus keiti į gerus, rezultate turi variklį beveik po kapitalinio
×
×
  • Create New...